Neler Yeni

🔥İndirim ASUS TUF RTX4090 24GB 69.999TL 🔥 SATICI PCKOLİK 🔥

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
eyyüb
5 kağıtla 1 ay öğle yemeği yiyorum niye küçümsedin yaa 😅
uçuk kaçık bir indirim değil birde nakit taksitle al bakalım kaça geliyor nakiti bulsam 50 bine 2ci el 1 aylık alırım zaten rog strix satanlar var 60.

varsa nakitin buyur :D

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Yakup Bolat
uçuk kaçık bir indirim değil birde nakit taksitle al bakalım kaça geliyor nakiti bulsam 50 bine 2ci el 1 aylık alırım zaten rog strix satanlar var 60.

Ben ekran kartına bu kadar para gömmem hocam , zaten bunu alıcak kişi de emin ol taksiti felan düşünmez oyun için kimse almaz bunu genelde üst düzey işlerle uğraşanlar alıyor çünkü 😅

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Özcan
Ben ekran kartına bu kadar para gömmem hocam , zaten bunu alıcak kişi de emin ol taksiti felan düşünmez oyun için kimse almaz bunu genelde üst düzey işlerle uğraşanlar alıyor çünkü 😅
Pek âlâ katılıyorum hocam, bu gibi kartlar yalnızca oyun için alınıyorsa komik bir durum, söz konusu üstdüzey işler ile uğraşan arkadaşlar için gayet yararlı bir kart keş olarak gayet iyi, taksit açısından diğer pazarlar değerlendirilebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Cem
ikinci el bi kart alıp 5080 i beklerim az kaldı zaten

mortemeyn

80+ Bronze

Nakit niye olmasın ev araba değil ki 70K nakit öyle hiç bulunamayacak bir para değil ki.

mortemeyn

80+ Bronze

luckstar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Oğuzhan Emiroğlu
Sadece oyun için alınmaz. Çok yüksek fiyatlı bir kart. İmzamdaki sistem ile hala çoğu oyunu oynayabiliyorum. Playstation'dan pahalı ekran kartı mı olur
hocam kusura bakmayın da bu forumlardaki insanların genel bir sorunu var. Herkesin kendi gibi yaşadığını sanmaları...
Geçen konuda 4090'lı laptop alınmaz, kimse almıyor bunları vs. diyen biri vardı. Zenginler buna para vermez falan. Çok abartı ön yargılarla yaklaşıyorsunuz...

Bende 4K 240Hz OLED monitör var mesela. Bırak 4080'leri falan 4090 Bile zar zor yetiyor düzgün bir performans için. Hani 5000 serisi çıkışına az kalmasa alabilirdim. Fiyatların düşmeye başlamasını bekliyorum yine de 4000 serisi almam gibi...

FurkanIIy

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Niye olmasın. O gördüğün oyunları neyden yapsınlar 1650ti la mı?
Ülkenin bulunduğu hale dikkat çekmek istedim 3 IQ semender kardeşim. Yani demek istiyorum ki: Maymun eskiden bir tane muz vererek istediğini yapabilirdi.
Artık maymun aynı şeyi yapmak için 70.000 (yetmiş bin) adet muz veriyor.
Bu ne demek olur? Maymunun yaşadığı ülkenin ekonomisi iyi değil.

Son Nvidia savunucusu falan mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen yine anlamayacaksın. Biraz daha maymuna anlatır gibi anlatayım.

ABD'de yaşayan maymun 2500 tane muz vererek bu ekran kartını alabiliyor. ABD'de 2500 muz kazanmak için (asgari muz ücretine göre hesaplarsak) 1 ay çalışmak yetiyor.
Türkiye'de yaşayan maymun ise bu ekran kartını almak için 70.000 muz vermesi lazım. Türkiye'de 70.000 muz kazanmak için (asgari muz ücretine göre hesaplarsak) 4- 5 ay çalışmak lazım. Muz harbi sıkıntı hale gelmiş bu ülkede. Anladın mı maymun kardeşim?

Aratos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Aras Telli
Ülkenin bulunduğu hale dikkat çekmek istedim 3 IQ semender kardeşim. Yani demek istiyorum ki: Maymun eskiden bir tane muz vererek istediğini yapabilirdi.
Artık maymun aynı şeyi yapmak için 70.000 (yetmiş bin) adet muz veriyor.
Bu ne demek olur? Maymunun yaşadığı ülkenin ekonomisi iyi değil.

Son Nvidia savunucusu falan mısın?

Sen yine anlamayacaksın. Biraz daha maymuna anlatır gibi anlatayım.

ABD'de yaşayan maymun 2500 tane muz vererek bu ekran kartını alabiliyor. ABD'de 2500 muz kazanmak için (asgari muz ücretine göre hesaplarsak) 1 ay çalışmak yetiyor.
Türkiye'de yaşayan maymun ise bu ekran kartını almak için 70.000 muz vermesi lazım. Türkiye'de 70.000 muz kazanmak için (asgari muz ücretine göre hesaplarsak) 4- 5 ay çalışmak lazım. Muz harbi sıkıntı hale gelmiş bu ülkede. Anladın mı maymun kardeşim?
Bu nasıl bi metafor be hocam “kart eskiden 1tl idi” demiş oldunuz.

FurkanIIy

80+ Bronze
Bu nasıl bi metafor be hocam “kart eskiden 1tl idi” demiş oldunuz.
Hocam orası detaylı örnek değildi. Maymun bile anlar orayı. Sonra arkadaşın anlayamayacağını düşünüp daha detaylı yazdım.

70K nakit öyle hiç bulunamayacak bir para değil ki.
Hayatında hiç bir şeyi olmadan para kazanmak için çalışmamış 20'lik Mertcan, "70K nakit öyle hiç bulunamayacak bir para değil ki." diyor. Ülkede yaşayan çoğu kişinin evinin 2 aylık kirası o para.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,544
Üyeler
160,856
Son üye
erdemizm
Top Bottom