Ben ekran kartına bu kadar para gömmem hocam , zaten bunu alıcak kişi de emin ol taksiti felan düşünmez oyun için kimse almaz bunu genelde üst düzey işlerle uğraşanlar alıyor çünkü
Ben ekran kartına bu kadar para gömmem hocam , zaten bunu alıcak kişi de emin ol taksiti felan düşünmez oyun için kimse almaz bunu genelde üst düzey işlerle uğraşanlar alıyor çünkü
Pek âlâ katılıyorum hocam, bu gibi kartlar yalnızca oyun için alınıyorsa komik bir durum, söz konusu üstdüzey işler ile uğraşan arkadaşlar için gayet yararlı bir kart keş olarak gayet iyi, taksit açısından diğer pazarlar değerlendirilebilir.
Sadece oyun için alınmaz. Çok yüksek fiyatlı bir kart. İmzamdaki sistem ile hala çoğu oyunu oynayabiliyorum. Playstation'dan pahalı ekran kartı mı olur
Sadece oyun için alınmaz. Çok yüksek fiyatlı bir kart. İmzamdaki sistem ile hala çoğu oyunu oynayabiliyorum. Playstation'dan pahalı ekran kartı mı olur
hocam kusura bakmayın da bu forumlardaki insanların genel bir sorunu var. Herkesin kendi gibi yaşadığını sanmaları...
Geçen konuda 4090'lı laptop alınmaz, kimse almıyor bunları vs. diyen biri vardı. Zenginler buna para vermez falan. Çok abartı ön yargılarla yaklaşıyorsunuz...
Bende 4K 240Hz OLED monitör var mesela. Bırak 4080'leri falan 4090 Bile zar zor yetiyor düzgün bir performans için. Hani 5000 serisi çıkışına az kalmasa alabilirdim. Fiyatların düşmeye başlamasını bekliyorum yine de 4000 serisi almam gibi...
Ülkenin bulunduğu hale dikkat çekmek istedim 3 IQ semender kardeşim. Yani demek istiyorum ki: Maymun eskiden bir tane muz vererek istediğini yapabilirdi.
Artık maymun aynı şeyi yapmak için 70.000 (yetmiş bin) adet muz veriyor.
Bu ne demek olur? Maymunun yaşadığı ülkenin ekonomisi iyi değil.
Son Nvidia savunucusu falan mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen yine anlamayacaksın. Biraz daha maymuna anlatır gibi anlatayım.
ABD'de yaşayan maymun 2500 tane muz vererek bu ekran kartını alabiliyor. ABD'de 2500 muz kazanmak için (asgari muz ücretine göre hesaplarsak) 1 ay çalışmak yetiyor.
Türkiye'de yaşayan maymun ise bu ekran kartını almak için 70.000 muz vermesi lazım. Türkiye'de 70.000 muz kazanmak için (asgari muz ücretine göre hesaplarsak) 4- 5 ay çalışmak lazım. Muz harbi sıkıntı hale gelmiş bu ülkede. Anladın mı maymun kardeşim?
Ülkenin bulunduğu hale dikkat çekmek istedim 3 IQ semender kardeşim. Yani demek istiyorum ki: Maymun eskiden bir tane muz vererek istediğini yapabilirdi.
Artık maymun aynı şeyi yapmak için 70.000 (yetmiş bin) adet muz veriyor.
Bu ne demek olur? Maymunun yaşadığı ülkenin ekonomisi iyi değil.
Son Nvidia savunucusu falan mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen yine anlamayacaksın. Biraz daha maymuna anlatır gibi anlatayım.
ABD'de yaşayan maymun 2500 tane muz vererek bu ekran kartını alabiliyor. ABD'de 2500 muz kazanmak için (asgari muz ücretine göre hesaplarsak) 1 ay çalışmak yetiyor.
Türkiye'de yaşayan maymun ise bu ekran kartını almak için 70.000 muz vermesi lazım. Türkiye'de 70.000 muz kazanmak için (asgari muz ücretine göre hesaplarsak) 4- 5 ay çalışmak lazım. Muz harbi sıkıntı hale gelmiş bu ülkede. Anladın mı maymun kardeşim?
Hayatında hiç bir şeyi olmadan para kazanmak için çalışmamış 20'lik Mertcan, "70K nakit öyle hiç bulunamayacak bir para değil ki." diyor. Ülkede yaşayan çoğu kişinin evinin 2 aylık kirası o para.