Neler Yeni

Yardım ASUS TUF GT301 ÜST TARAFA SIVI SOĞUTMA TAKABİLİR MİYİM ?

jaroslav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Onur KAPLAN
aynısı bide sen sığdıramadıysan benimki de sığmaz herhalde :D

jaroslav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Onur KAPLAN
ben korktum kırılır diye zorlamadım belki zorlasan olur bilemem ki r5 3600 icin 240 fazlaydı iade etiim 120 mm aldım
benim işlemcim 5600x hacı 120 yetmez benimkine mecbur 240 almak zorundayım sığar gibime geliyor ama bilemedim en kötü öne takarım diye düşünüyorum

Yasir

80+
Arkadaşlar sıvı soğutmaya ihtiyacım var bu kasanın üst tarafına 2 adet 120mm fan destekliyor sıvı soğutma takabilir miyim ?
Aynı kasa bende de var.B560 anakart var.Ram slotuyla üst taraf arasında 39 mm boşluk var.Sadece çok ince sıvı soğutmalar takılabiliyor.Bende 240 mm düşünüyorum ama bu gidişle önüne takıcam heralde.Ben Bunu alıp ön kısma takıimayı düşünüyorum.

jaroslav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Onur KAPLAN
Aynı kasa bende de var.B560 anakart var.Ram slotuyla üst taraf arasında 39 mm boşluk var.Sadece çok ince sıvı soğutmalar takılabiliyor.Bende 240 mm düşünüyorum ama bu gidişle önüne takıcam heralde.Ben Bunu alıp ön kısma takıimayı düşünüyorum.
ön kısıma nasıl takacaksın fanları mı sökeceksin önden
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca 39mm olduğunu nasıl ölçtün tarif eder misin bende bakayım

Yasir

80+
ön kısıma nasıl takacaksın fanları mı sökeceksin önden

ayrıca 39mm olduğunu nasıl ölçtün tarif eder misin bende bakayım
Ön kısımdaki fanları sökücem.Desiğin gibi takıcam.Söktüğüm fanları üst kısma takıcam.39 mm olduğnu kasayı açtım ölçtüm yani :D

jaroslav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Onur KAPLAN
Ön kısımdaki fanları sökücem.Desiğin gibi takıcam.Söktüğüm fanları üst kısma takıcam.39 mm olduğnu kasayı açtım ölçtüm yani :D
hayır yok yani nerden ölçüyoruz bi yer söyler misin bende ordan ölçeyim kaç çıkacak ve sığması için kaç olması lazım

Yasir

80+
hayır yok yani nerden ölçüyoruz bi yer söyler misin bende ordan ölçeyim kaç çıkacak ve sığması için kaç olması lazım
Hocam elinize cetveli alın kasanın üst kısmı ile ram slotlarının olduğu yere kadar ölçün.Daha ne dememi bekliyorsunuz anlamadım.Alacağınız sıvı soğutmanında hem radyatörün hemde fanın kalınlıklarına bakıp toplayın.Böylelikle kasaya sığar mı sığmaz mı anlarsınız

jaroslav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Onur KAPLAN
Hocam elinize cetveli alın kasanın üst kısmı ile ram slotlarının olduğu yere kadar ölçün.Daha ne dememi bekliyorsunuz anlamadım.Alacağınız sıvı soğutmanında hem radyatörün hemde fanın kalınlıklarına bakıp toplayın.Böylelikle kasaya sığar mı sığmaz mı anlarsınız
eyvallah niye kızıyon ki :D

jaroslav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Onur KAPLAN
Hocam kızmadım da ne bilim sanki dalga geçiyomuşunuz gibime geldi çünkü .ok basit bir şey yani :D
yok ya ciddi sordum :D

Hocam kızmadım da ne bilim sanki dalga geçiyomuşunuz gibime geldi çünkü .ok basit bir şey yani :D
Peki kaç çıkması lazım bide senin ram modelini öğrenebilir miyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,725
Üyeler
163,708
Son üye
CytQe
Top Bottom