Neler Yeni

Yardım Kasa ve fanları değiştirmeli miyim sizce ?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,870
İsim
Mehmet Aslan
Hocam o lianli kasa + lian li fanlarla sistem toplamayı düşünüyordum. Çünkü şuanki kasamdan memnun değilim açıkçası. Biraz da estetik dursun istiyorum. Fakat o atmış olduğum kasa ve fanlar siyah. Yani o şekilde RGB'li siyah bir sistem dizsem yine aynı kötü mü durur ? O kasa ve fanların beyazıyla bir sistem mi toplamalıyım sizce ?
bence ilk mesajda attığın siyah lian li fanlar siyah lian li kasaya çok yakışır.

medusa1

80+
bence ilk mesajda attığın siyah lian li fanlar siyah lian li kasaya çok yakışır.
Üst mesajdaki diğer arkadaş o şekilde toplarsan kötü durur dedi o yüzden kafam karıştı. İlk defa üst düzey bir sistem toplayacam , güzel bir şey olsun istiyorum aslında fakat bilemedim. Siz siyah toplayın diyorsunuz yani. Peki teşekkür ederim fikriniz için.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Üst mesajdaki diğer arkadaş o şekilde toplarsan kötü durur dedi o yüzden kafam karıştı. İlk defa üst düzey bir sistem toplayacam , güzel bir şey olsun istiyorum aslında fakat bilemedim. Siz siyah toplayın diyorsunuz yani. Peki teşekkür ederim fikriniz için.
Bana diyorsan ben kötü durur demedim ben diyorum ki şuan kullandığın kasa kötü durur. Yani lian li olanları al aşırı iyi durur

medusa1

80+
Bana diyorsan ben kötü durur demedim ben diyorum ki şuan kullandığın kasa kötü durur. Yani lian li olanları al aşırı iyi durur
Pardon hocam o kısmı yanlış anlamışım kusura bakmayın. Lianli olanları alacam zaten orası kesin de siyah şekilde toplasam kötü durur mu onu sormuştum size

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Pardon hocam o kısmı yanlış anlamışım kusura bakmayın. Lianli olanları alacam zaten orası kesin de siyah şekilde toplasam kötü durur mu onu sormuştum size
Siyah güzeldir. Beyazın yeri ayrı siyahın yeri ayrı. Beyaz yapmak için tüm oda deklarasyonu uyumlu olmalı bence. Benim odama mesela beyaz asla olmaz. Siyah neredeyse her odaya olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,625
Üyeler
164,883
Son üye
metepek
Top Bottom