TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Sizce hangisi ?
Warcry akvaryum gibi, içi tam görünüyor. Çok güzel kasa. GT301 de kötü değil tabii.Sizce hangisi ?
hangisi pekiWarcry akvaryum gibi, içi tam görünüyor. Çok güzel kasa. GT301 de kötü değil tabii.
Bence Warcryhangisi peki
peki 2.7k bütçeye uygun tavsiyen nedir psusuzİkiside birbirinden kötü desem yeridir valla ya
GT301'de en azından biraz mesh var hava soğutma desteği falan daha yüksek o heralde.
hocam şimdi şöyleki gerçekten içine tamamen bir şov yapmayı planlıyorum r5 5600 ya i5 12400f + sıvı soğutma işte rgb anakart pini vb ama normal kasada da bu güzel duruyorŞimdi çok böyle rgb manyağı bir sisteminiz varsa bence Warcry... Şimdi warcry bir şov kasası ve içini gösteren cam aşırı şeffaf... Soğutma konusunda klasik bir kasaya oranla kötü de olsa aşağı yukarı 5-6 derece fark ediyor çok bir şey etkileyeceğini düşünmüyorum...
Ama düz klasik bir sisteminiz varsa GT301 ya da bütçe verin önerelim...
Valla bence şov yapma amacın varsa alabilirsin çok aman aman sıcaklık fark etmiyor...peki 2.7k bütçeye uygun tavsiyen nedir psusuz
hocam şimdi şöyleki gerçekten içine tamamen bir şov yapmayı planlıyorum r5 5600 ya i5 12400f + sıvı soğutma işte rgb anakart pini vb ama normal kasada da bu güzel duruyor
Sivi sogutman varsa warcry ama 301i onermemSizce hangisi ?
Ve warcry almayacaksan 301 hiç alma malzeme kalitesi yerlerde geziyorpeki 2.7k bütçeye uygun tavsiyen nedir psusuz
hocam şimdi şöyleki gerçekten içine tamamen bir şov yapmayı planlıyorum r5 5600 ya i5 12400f + sıvı soğutma işte rgb anakart pini vb ama normal kasada da bu güzel duruyor
peki 2.7k bütçeye uygun tavsiyen nedir psusuz
hocam benim sistem siyah bir sistem antec değilde hani başka önerdiğiniz 3k ya yakın varsa onlara da bakabilirimAntec DP503 RGB 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Antec DP503 RGB 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Antec DP503 RGB 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
NZXT H7 Flow White/Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
NZXT H7 Flow White/Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Parçaların uyuyorsa buna bakabilirsin içine fan alırsın.hocam benim sistem siyah bir sistem antec değilde hani başka önerdiğiniz 3k ya yakın varsa onlara da bakabilirim