Neler Yeni

Gamepower Warcry Compact kasaya hava soğutucu önerisi

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
Selim
Spirit al bence birde ram üstüne fan denk geldiği için 1.5 mm daha ekle sen o sayılara
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet o yüzden sattım şu an msi mag forge 320r kullanıyorum dikey 2 fan üste 3 ekran kartı altına 2 takabilirim önde 3 arkada da 1 var pöfür pöfür oluyor 2461 e aldım warcry ı fanları sesli ve yanlışlıkla filtreyi yamulttum hava tutarken az bişey ondan fiyat kırdım ama artık daha performanslı kasam var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sattım kurtuldum çoğu kule tipide takılmıyor örn assasin perless phantom spirirt vs
Uğraşmak istesem kesip uzatıp ekleme yapıp kaynak makinasıyla birleştirip zımpara çekersin güzel bir yalıtım boyasıyla da cimlop gibi olurda işte uğraşmak lazım 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
crazy
compact modeli de iyi de aslı olan normal warcry çok daha güzel 9 tane fan takıyorsun kasaya yine cayır cayır yanıyor
normal warcry sıvı sogutma için, compact olan hava sogutma için uygun, bende de compact var fakat yerde kullandığım için alttan çok toz çekiyordu, bide yazın hamam gibi oluyor içi, hatta inceye yeni modelleri geldi, warcry edge - vortex - evo - prism, kimisi yerde kullanmaya kimisi masada kullanmaya uygun ama, bunlar hep yan tarafına fan takılan modeller, sadece compactta takılmıyor :cautious:

~helloworld

80+ Bronze
normal warcry sıvı sogutma için, compact olan hava sogutma için uygun, bende de compact var fakat yerde kullandığım için alttan çok toz çekiyordu, bide yazın hamam gibi oluyor içi, hatta inceye yeni modelleri geldi, warcry edge - vortex - evo - prism, kimisi yerde kullanmaya kimisi masada kullanmaya uygun ama, bunlar hep yan tarafına fan takılan modeller, sadece compactta takılmıyor :cautious:
Siz kullanırken hangi hava soğutma vardı hocam ne kullandınız

Top Bottom