Neler Yeni

Asus Tuf GTX 1650 Super Oyun Testi

drocco

80+ Bronze
Bilemedim

T.P.G.

80+ Titanium
Tuf 1660s, Tuf 1660s x3, Tuf 1650S ve evo olan tuflar iyidir. Ama Dual adamdır. Alabiliyorsanız Dual alın.
DUAL EVO :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalnız 100W TDP bir kartın 74 derece olması pek iyi değil, GALAX daha iyi.

Son düzenleme:

drocco

80+ Bronze
Bu videoyu izlemeden önce almayın bence.

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Arkadaş önce tişört ardından uzun kol body giymiş ilginç!
Oda sıcaklığınıda bir görseydik ya klima çalışan 18 derecelik oda ile 28 derecelik oda sıcaklığı arasında dağlar kadar fark var! Ayrıca tur gtx 1660 super alan ve 85 dereceden aşağı düşmediğini söyleyen gerçek kullanıcılar varken bu tarz şaibeli yayınlara itibar edilmemesi gerekiyor. Asus vasat tur 1660 super serisi satılsın diyerek iyi para yedirmiş anlaşılan!

drocco

80+ Bronze
Arkadaş önce tişört ardından uzun kol body giymiş ilginç!
Oda sıcaklığınıda bir görseydik ya klima çalışan 18 derecelik oda ile 28 derecelik oda sıcaklığı arasında dağlar kadar fark var! Ayrıca tur gtx 1660 super alan ve 85 dereceden aşağı düşmediğini söyleyen gerçek kullanıcılar varken bu tarz şaibeli yayınlara itibar edilmemesi gerekiyor. Asus vasat tur 1660 super serisi satılsın diyerek iyi para yedirmiş anlaşılan!
Ben kendim test yaptım işte. Oturduğum yerde terlerken 10 saat açık kalan bilgisayarda bu konudaki değerler. Kimseye yalan borcum yok ayrıca asus bana para da vermiyor cebime giren çıkan yok. 1500 TL verip ben aldım hatta benim param gitti yani. Benim amacım alacaklara bir fikir olması. Ha alır ha almazlar bilemem ama. Ben alırken böyle bir konu yoktu mesela. Neden olmasın. Belki böyle bir konu olsa bende almazdım veya alırdım. Sonuç olarak tarafsız bir şekilde ben test yaptım.

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Ben kendim test yaptım işte. Oturduğum yerde terlerken 10 saat açık kalan bilgisayarda bu konudaki değerler. Kimseye yalan borcum yok ayrıca asus bana para da vermiyor cebime giren çıkan yok. 1500 TL verip ben aldım hatta benim param gitti yani. Benim amacım alacaklara bir fikir olması. Ha alır ha almazlar bilemem ama. Ben alırken böyle bir konu yoktu mesela. Neden olmasın. Belki böyle bir konu olsa bende almazdım veya alırdım. Sonuç olarak tarafsız bir şekilde ben test yaptım.
Gtx 1650s gpu zaten fazla ısınan bir gpu değil ve soğutması çok daha kolay. Önemli olan 1660s gpu su yazdığım da bu kartla alakalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,157
Üyeler
164,624
Son üye
ouzkn7
Top Bottom