Asus tuf gtx 1660 ti Sürekli Reset

Cessadra

80+
Reaksiyon skoru
0
Sistemi yeniledim intel i5 6600k r7 370 ekran kartim vardi 8gb ram vardi 2400 mhz.. Sistemi amd çevirip ayni zamanda güçlendirmek istedim ryzen 5 3600 islemci
Asus tuf gtx 1660 ti ekran kartı
Gskill 16 gb (2x8) 3200 mhz ram
650 watt corsair gold sertifika power
Msi b550 pro vdh wifi anakart
Ve Dış kasayı değiştirdim msi bir kasa ile
Özellikle Black desert online oynuyorum oyunu kaliteli modda da düşük modda da oynasam turbo fan açılıyor ve reset atıyor bazen turbo acilsa bile daha sonra reset atıyor vs ekran kartinin garanti suresi bitti simdi ben yine temizleyip macun sürüp kullanıyorum ama bu sorun devam ediyor bazen Black desert oynamadan lol oynarken de reset atıyor sorun sizce nedir lütfen yardım edin sinir bozucu olmaya başladı

Sıcaklık kontrolü yapıyor musunuz?
Kullandığınız depolama birimlerinin sağlıklarını kontrol eder misiniz?
Memtest86 ile RAM kontrolü yaptınız mı?

Hayir bunları yapmadım samsung evo 256 gb ssd 2tb da Hard disk var normal hard disk sıcaklık kontrolünü msi afterburnerla kontrol ediyorum fan full calisirken sıcaklık 85 i görüyor fakat bi an kapanıyor diger kontrolleri yapmadım

Hayir bunları yapmadım samsung evo 256 gb ssd 2tb da Hard disk var normal hard disk sıcaklık kontrolünü msi afterburnerla kontrol ediyorum fan full calisirken sıcaklık 85 i görüyor fakat bi an kapanıyor diger kontrolleri yapmadım
85 derece işlemci mi kart mı?
Yorum yazarken cevaplama ya da etiketleme yaparsanız sevinirim.
Öncelikle Memtest testini yapınız.
Sonra HD Tune ile sağlıklarına bakıp Crystal Disk Mark ile yazma okumalarına bakabilir misiniz?

Sonra HD Tune ile sağlıklarına bakıp Crystal Disk Mark ile yazma okumalarına bakabilir misiniz?
85 derece olan ekran kartı
Şuan işteyim gece 12 den sonra yapabilirim hepsini. Harddisk olacağı veya olabileceği hic aklima gelmedi ayrica işlemci sebepli olabilir diye stok fani atıp kule tipi rpm i yüksek corsairin soğutucusunu aldim bu soğutucudan sonra da yine reset atmaya devam etti..
Hatiramda suda var size destek amaçlı söylüyorum Black Desert ssd de kurulu bir dönem Harddiske taşımış orda dosya eksikliği sorunu yaşamış ve oyunu tekrar indirmiştim şuan da ssd de fakat tabi reset yine devam ediyor eve geçince testlerin hepsini yapacağım.

Son düzenleme:
ssd cyristal disk mark verileri ve
HD tune saglık bilgileri ekte
hd sentinel programında da ssd %62 sağlık gözüküyor mx sıcaklık ise ssd 56 derece hdd 50 derece
memtest86 %100 gözüküyor

Ekler

• CrystalDiskMark_20220727015914.png
    CrystalDiskMark_20220727015914.png
    23.2 KB · Hit: 48
  • HDD_HD_TUNE.png
    HDD_HD_TUNE.png
    80.6 KB · Hit: 59
  • SSD_HD_TUNE.png
    SSD_HD_TUNE.png
    50.8 KB · Hit: 55
Son düzenleme:
Sorun çözüldü ekranım AOC 240 HZ 0.5 MS nvidia da ayarlardan 240 hz acıp oyun oyunyordum 144 hz ayarlarına çekince reset atmadı. tahminim oyunlar desteklemıyor ve ekran kartına agır geliyor olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,395
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri