kendi sitesinde bu fiyat https://www.sepetist.com/asus-gefor...60ti-6gb-gddr6-192b-gaming-ekran-karti-pmu426
Kendi sitesinde vade farksız 6 taksit var herhalde.linkin altına ekle belki faydalanan olur.
Alıp satma işi biraz sıkıntıya girdi ekran kartında. Fiyatları dolar yükselmesine rağmen düşüyor çünkü.alınıp kaça satılır sizce
Amd'nin hep fps'i baz alınıyor ama gözden kaçan bir şey daha var.Görüntü kaliteside nvidia'dan çok iyi ,eksisi hepimizin bildiği driver proglemleri....RX6600 varken buna bakmam ben ya. ama ona çıkamayanlar ve işlemcisi düşük olanlar belki bakabilir.
Görüntü kalitesi ekran kartıyla alakalı değil ki? Monitörle alakalı.Amd'nin hep fps'i baz alınıyor ama gözden kaçan bir şey daha var.Görüntü kaliteside nvidia'dan çok iyi ,eksisi hepimizin bildiği driver proglemleri....
Fiyat güzelmiş
Kesinlikle yarın 6600 xt iade edeceğimAmd'nin hep fps'i baz alınıyor ama gözden kaçan bir şey daha var.Görüntü kaliteside nvidia'dan çok iyi ,eksisi hepimizin bildiği driver proglemleri....
Fps dropu düzeltemedim. Texture yırtılması başladı bu sefer. Şimdi 6700 alacağım büyük ihtimalleGörüntü kalitesi ekran kartıyla alakalı değil ki? Monitörle alakalı.
Driverı minimal olarak kurmayı dene. bende düzeltmişti onu. Birde Freesync açık değilse aç.Kesinlikle yarın 6600 xt iade edeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fps dropu düzeltemedim. Texture yırtılması başladı bu sefer. Şimdi 6700 alacağım büyük ihtimalle
Red devil xfx merc ?Driverı minimal olarak kurmayı dene. bende düzeltmişti onu. Birde Freesync açık değilse aç.
Üstüne 600-700 koyup 6750XT al ya kanka. boşuna o kadar para verme o karta. aralarında fark büyük.
Düşmesi önemli değil.Miningciler olmayınca kan ağlıyorlar.inşallah daha düşerde isteyen istediği kartı alır.
Mining olarak değer kaybı oldu ve millet bu model gibi belli kartları satıcaklardır bence.