Neler Yeni

Asus tuf h7 7.1 kulaklık

adudator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Mehmet Nuri Yılmaz
arkadaşlar bu kulaklığı aldım kullanıyorum. bilgisayarı ilk açtığımda tüm sesler cızırtılı geliyor. bilgisayarı bir daha yeniden başlatıyonca düzeliyor. Ama bu sefer de arada 2 saniye cızırtı veriyor sizce neden böyle.

AyazArm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ayaz Armutlu
asus alınmaz zaten bir sürü kronik sıkıntısı var bendede vardı garamtiye gönder para iadesi yapcaklar

CanDrmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Can Dere
arkadaşlar bu kulaklığı aldım kullanıyorum. bilgisayarı ilk açtığımda tüm sesler cızırtılı geliyor. bilgisayarı bir daha yeniden başlatıyonca düzeliyor. Ama bu sefer de arada 2 saniye cızırtı veriyor sizce neden böyle.
Bilgisayarı açarken ses sürücünü kapalı halde olduğundan emin olun ve ASUS yazılımınızı açmadan ses sürücüsünü aktif hale getirmeyin bende hem ROG hem de create kurulu ne olur ne olmazdan 2'sini de kurdum ROG menüsü çok daha havalı geldi gözüme tavsiyem onu indirmeniz. Ses sürüsürücünü bilmeyenler için bir görsel bıraktım umarım sorununuz çözülmüştür iyi günler. Olabildiğimce her sitede bu sorunu alana arkadaşlara yardım etmek istedim bu yüzden bu tür sitelerde yardıma ihtiyacı olan herkese bu cevabı yazdım. NOT: bu çözümü kendim buldum elbet çalacaklar kendileri bulmuş gibi gösterecekler önemli olan paramızın boşa gitmemesi zaten zar zor para kazanıyoruz aldığımız ürünüde sonuna kadar kullanalım çözümümü kendisi gibi bulup gösterenlere zehir zıkkım olsun hakkımı helal etmem onlara...

Ekler

• images.jpg
    images.jpg
    4.1 KB · Hit: 36
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,317
Üyeler
160,674