ASUS TUF K1 309 TL alınır mı ?

Bu klavye mekanik hisli değil membran.
Mekanik klavye bence membrandan kat kat daha iyi, ben olsam mekanik alırdım fakat yay sesini de göze alman lazım.

Bu klavye mekanik hisli değil membran.
Mekanik klavye bence membrandan kat kat daha iyi, ben olsam mekanik alırdım fakat yay sesini de göze alman lazım.
Mekanik şuan kullanıyorum. Saber var zaten sıkıntısını görmedim bu klavyeyi sırf görüntüsünden almak istiyorum. Saber'a göre + sı - si ne olur

Alınır 309 TL güzel fiyat kaliteli bir ürün. bu fiyata anca numpadsiz compact bir mekanik alınır. Onunda switchleri ne kadar iyi çıkar bilinmez. Bunda ses tekelerleği , bilek desteği vs gayet dolu bir klavye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mekanik şuan kullanıyorum. Saber var zaten sıkıntısını görmedim bu klavyeyi sırf görüntüsünden almak istiyorum. Saber'a göre + sı - si ne olur
Saber varsa bozukta değilse geçmene gerek yok.

Alınır 309 TL güzel fiyat kaliteli bir ürün. bu fiyata anca numpadsiz compact bir mekanik alınır. Onunda switchleri ne kadar iyi çıkar bilinmez. Bunda ses tekelerleği , bilek desteği vs gayet dolu bir klavye.

Saber varsa bozukta değilse geçmene gerek yok.
Bozuk değil ama sıkıldım. Sürekli aynı ürünleri kullanmıyorum genelde değiştiriyorum. Saber'ı satıcam. Hatta elimde warlock ta var.

Bozuk değil ama sıkıldım. Sürekli aynı ürünleri kullanmıyorum genelde değiştiriyorum. Saber'ı satıcam. Hatta elimde warlock ta var.
İkisinide sat üstüne 3-5 kuruşta sen ekle. Sağlam kaliteli bir ürün al. Güzel kaliteli bir ürün alırsan değişmezsin.

1616429840982.png

Tek eksisi yazış hissi olur onun dışında anlaşılacak bir fark olacağını zannetmem.

Bu arada MK61 alıcaksanız alın K1'den çok daha iyi bir klavye.

Tek eksisi yazış hissi olur onun dışında anlaşılacak bir fark olacağını zannetmem.

Bu arada MK61 alıcaksanız alın K1'den çok daha iyi bir klavye.
MK61 güzel duruyor. Onu alıcam büyük ihtimal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,050
Üyeler
175,156
Son üye
erm0ll
Geri