Klavye piyasası bu aralar çok hareketli. Aklınızdaki fiyat ne ?Merhaba arkadaşlar elimdeki yıllardır kullandığım k7 klavyemi satmak istiyorum sizce kaça satmalıyım
Ürün çok güzel ama piyasa fazlasıyla doygun , kozmetiğini bilmiyorum ama uzun süre kullanmışsınız zaten , Piyasada bir sürü sağlam sıfır klavye var o fiyatlara. 2000 veren varsa öp başına koy derim Biraz ucuza gitmiş olacak ama dediğin fiyatlara da uzun süre bekler gibi.2500-3000 arası
*Birisi 2000 teklif etti
Evet temiz kutulu deformasyon felan yok bilek desteğinde. Normalde çoğu yaşamış ben yaşamadım, ama garantisi bittiÜrün çok güzel ama piyasa fazlasıyla doygun , kozmetiğini bilmiyorum ama uzun süre kullanmışsınız zaten , Piyasada bir sürü sağlam sıfır klavye var o fiyatlara. 2000 veren varsa öp başına koy derim Biraz ucuza gitmiş olacak ama dediğin fiyatlara da uzun süre bekler gibi.
Hocam 2k bence çok iyi teklif kaçırma.Evet temiz kutulu deformasyon felan yok bilek desteğinde. Normalde çoğu yaşamış ben yaşamadım, ama garantisi bitti
Evet alıcı bulmak zor ama böyle bir klavyeye de 2k bedavaya gitti gibi oluyor bu devirde
kaç yıl kullandınız ?Evet temiz kutulu deformasyon felan yok bilek desteğinde. Normalde çoğu yaşamış ben yaşamadım, ama garantisi bitti
Evet alıcı bulmak zor ama böyle bir klavyeye de 2k bedavaya gitti gibi oluyor bu devirde
kararsızım hocam ya yerine koymak da zor bu devirde ileride koymak istesem 6 ay sonra yenisini işim zor yaniHocam 2k bence çok iyi teklif kaçırma.
2021 faturalı sanırım mayıs ayı gibi alındı 2021 inkaç yıl kullandınız ?
Baya da kullanmışsın , dediğim gibi piyasa alev alev zaten , yüzüne bakılmayabilir o klavyenin Teklif gelmişken verirdim ben.kararsızım hocam ya yerine koymak da zor bu devirde ileride koymak istesem 6 ay sonra yenisini işim zor yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
2021 faturalı sanırım mayıs ayı gibi alındı 2021 in