Biraz daha koyup rival 3 veya o tarz bir şey almanı tavsiye ederim ama mouse kötü değil şuan kullanıyorum memmunum.
Rival 3'ün kronik LOD sorunu, scroll tuşu sorunu ve daha da önemlisi double/click sorunu var. Önermem.Biraz daha koyup rival 3 veya o tarz bir şey almanı tavsiye ederim ama mouse kötü değil şuan kullanıyorum memmunum.
250 TL için nasıl bir sensör kalitesi bekliyorsunuz anlayamadım ayrıca bahsettiğiniz ani takılmaları yaşamadım kullandığım süre boyunca.Alınmaz. PMW3325 sensörü ve 100 IPS tarama hızı, 20G ivme hızı var. Ani takılmalar yapar. Bütçe?
Rival 3'ün kronik LOD sorunu, scroll tuşu sorunu ve daha da önemlisi double/click sorunu var. Önermem.
Hocam ben de almayı düşünüyorum bu fareyi şu anda ne kadardır kullanıyorsunuz, valorant oynayacağım herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?Biraz daha koyup rival 3 veya o tarz bir şey almanı tavsiye ederim ama mouse kötü değil şuan kullanıyorum memmunum.
Birkaç ay kullanmıştım günlük işlerde ve hikayeli oyunlarda beni tatmin etmişti ama valorant için kullanılır mı bilemem,pek tatmin etmeyebilir.Hocam ben de almayı düşünüyorum bu fareyi şu anda ne kadardır kullanıyorsunuz, valorant oynayacağım herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Delux M700 nasıldır hocam, aynı fiyatta şuanBirkaç ay kullanmıştım günlük işlerde ve hikayeli oyunlarda beni tatmin etmişti ama valorant için kullanılır mı bilemem,pek tatmin etmeyebilir.
Daha iyi öneriler için konu açın bence.
3389 modeli alınabilir amaDelux M700 nasıldır hocam, aynı fiyatta şuan
Bende M3 kullanıcısıyım ama bunu tercih ederdim sensörü daha iyi ve daha hafif