Asus Tuf M3 Alınır Mı?

Daha iyisi var mıdır bilmem ama bunu bir süre kullanmıştım, bi sorunu yoktu gayet güzel çalışıyordu. Memnun kalmıştım yani bence alınır.

Alınmaz. PMW3325 sensörü ve 100 IPS tarama hızı, 20G ivme hızı var. Ani takılmalar yapar. Bütçe?

Biraz daha koyup rival 3 veya o tarz bir şey almanı tavsiye ederim ama mouse kötü değil şuan kullanıyorum memmunum.
Rival 3'ün kronik LOD sorunu, scroll tuşu sorunu ve daha da önemlisi double/click sorunu var. Önermem.

Alınmaz. PMW3325 sensörü ve 100 IPS tarama hızı, 20G ivme hızı var. Ani takılmalar yapar. Bütçe?

Rival 3'ün kronik LOD sorunu, scroll tuşu sorunu ve daha da önemlisi double/click sorunu var. Önermem.
250 TL için nasıl bir sensör kalitesi bekliyorsunuz anlayamadım ayrıca bahsettiğiniz ani takılmaları yaşamadım kullandığım süre boyunca.
Rival 3 için ben kullandığımda sorun yaşamadım hocam için onun için önerdim,muadillerinede bakılabilir tabii ki.

Biraz daha koyup rival 3 veya o tarz bir şey almanı tavsiye ederim ama mouse kötü değil şuan kullanıyorum memmunum.
Hocam ben de almayı düşünüyorum bu fareyi şu anda ne kadardır kullanıyorsunuz, valorant oynayacağım herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Valorant oynanmaz o fareyle
Post automatically merged:

İkinci el mira s mira m Almaya çalışın 250 ips 50 g tarama var 250 300 TL'ye bulunuyor

Hocam ben de almayı düşünüyorum bu fareyi şu anda ne kadardır kullanıyorsunuz, valorant oynayacağım herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Birkaç ay kullanmıştım günlük işlerde ve hikayeli oyunlarda beni tatmin etmişti ama valorant için kullanılır mı bilemem,pek tatmin etmeyebilir.
Daha iyi öneriler için konu açın bence.

Bu bütçede benim dediğim daha mantıklı ama siz bilirsiniz fps oyunu oynicaksanız 250 ips 35 g ivmelenme altına düşmeyin bence

Geri