Neler Yeni

ASUS TUF M3 mouse koku sorunu (GENZİM YANDI)

songokutr

80+ Bronze
Katılım
14 Haziran 2020
Mesajlar
1,953
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Arkadaşlar asus tuf m3 mouse kullanıyorum ve odam yola asfalt dökerler ya siyah siyah olur öyle kokuyor. Pc başına oturamıyorum kokudan mouse adeta kanserojen içeriyor. Bir daha asus tuf ürünü almam bu koku sorununu ilginç kimse yaşamamış. Genzim kokudan yanıyor resmen. Plastik o kadar berbat kokuyor. Cidden tuf mühendisleri insanları magdur etmek için elinden geleni yapıyor sanırım. Ekran kartları , leptopları şimdi de mouse. Bu mouse kokusu saglık açısındanda büyük zararlar verir. Agzım burnum resmen bu kokudan yanıyor. Tarif ettigim gibi birebir aynı yola asfalt dökerler ya öyle bir koku var odada. Ve bunun kaynagı el kadar mouse. İnanılmaz bir şey.
 

DeeperWeys

80+ Silver
Katılım
5 Nisan 2020
Mesajlar
2,623
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
Yaş
18
Konum
ankara
İsim
kuvv
asus tuflarda öyle bir sorun yok kargoda acaba kokan bişeylerle aynı yere koymuş olabilirler ama iade et bence
 

songokutr

80+ Bronze
Katılım
14 Haziran 2020
Mesajlar
1,953
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
asus tuflarda öyle bir sorun yok kargoda acaba kokan bişeylerle aynı yere koymuş olabilirler ama iade et bence
Mouse pad ile beraber aldım ama mouse sonuçta kutu içinde hocam. Kutuyu açıyorsun sonra içinde karton var kartonun içindede naylon bir poşet var. Parçaları inceledim mouse beyaz naylon poşetin içinde geliyor kokunun kaynagı o. Sanırım o koku sinmiş mouse anlamadım. Ama inanamazsın. Odamın kapısından girerken o asfaltımsı kokuyu alabiliyorum. Acayip yogun bir plastik kokusu var. Balkona koydum bakalım sabaha kadar havalansın bir mouse. Ama şöyle diyim. Burnum ve genzim yandı resmen. Böyle bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve şunu da söyliyim hocam. Dışarı çıktım falan sonra mutfakta yemek yaptım genzimin yanması falan geçti. Odaya geri geldim 15 dk oturdum pc basında yine aynı şey. Plastigin kokusu o kadar yogun ki anlatamam. Söktüm en sonunda dayanamayıp balkona koydum. Belki düzelir de iade ile ugraşmam diye. Elime tam oturdu çünkü güzel bir mouse aslında.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,149
Mesajlar
9,472,670
Üyeler
167,262
Son üye
Technotutkun
Top Bottom