Ctesi iptal ettiler, o aksam geldiNe zaman geldi para
Thh ye başvurdunuzmh pekiCtesi iptal ettiler, o aksam geldi
müşteri hizmetlerini mi tehdit edeceksiniz anlamadım.Ben yarın son bir kere daha tehdit ettikten sonra basvurcam thh ye
Henüz değil eğer basvurursam ayrı bi konu açıp durumu orada anlatırımThh ye başvurdunuzmh peki
Müşteri hizmetlerini niye tehdit edeyim dostum bahsettiğim tehdit yollamazlarsa sirekete dava açacağım yönünde olucak tehditten kastım omüşteri hizmetlerini mi tehdit edeceksiniz anlamadım.
Hocam benimkinin benzerini yollayabilirsiniz belki örgütlendiğimizi görüp korkarlarMüşteri hizmetlerini niye tehdit edeyim dostum bahsettiğim tehdit yollamazlarsa sirekete dava açacağım yönünde olucak tehditten kastım o
Ne fark eder bitmiş olarak işaretlenmiş zaten burda rahatsız olduğun mevzu yukarı çıkması mı tuhafAllah aşkına şu konuyu artık bırakın.
Konuşmaya çok meraklıysanız başka bir kategoride falan konuşun.
Bitmiş indirim kaç gündür tepede.
Bakalım avukat arkadaşım var onunla beraber yapcam benHocam benimkinin benzerini yollayabilirsiniz belki örgütlendiğimizi görüp korkarlar
Dostum sonuçta burası forum ve muhabbetin dönmesi normal ikincisi burdaki ekran kartıni alamayan insanlar enayi yerine konuldu indirim gününde parasını harcadığı için bir ton indirim kaçırdılar eğer o gün param olsaydı 10 TL 6750 xt alırdım ben ve onu da geçtim nice indirimler kaçtı bu şekildeAllah aşkına şu konuyu artık bırakın.
Konuşmaya çok meraklıysanız başka bir kategoride falan konuşun.
Bitmiş indirim kaç gündür tepede.