Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Rtx 3070 Ti̇ 12792 TL Çök

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,761
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Müşteri hizmetlerini niye tehdit edeyim dostum bahsettiğim tehdit yollamazlarsa sirekete dava açacağım yönünde olucak tehditten kastım o
Hocam benimkinin benzerini yollayabilirsiniz belki örgütlendiğimizi görüp korkarlar :D

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,603
İsim
Deniz Bey
Allah aşkına şu konuyu artık bırakın.
Konuşmaya çok meraklıysanız başka bir kategoride falan konuşun.
Bitmiş indirim kaç gündür tepede.
Ne fark eder bitmiş olarak işaretlenmiş zaten burda rahatsız olduğun mevzu yukarı çıkması mı tuhaf

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Mehmet Yılmaz
Vatan Bilgisayarın ağır bir ceza alması şart bunu sürekli yapıyor çünkü başkaları da aynı durumdan şikayetçi olmuş. Ayrıca bundan sonra Vatan Bilgisayar ı tercih etmesin kimse ben çevremdekilere de Vatan Bilgisayardan uzak durması gerektiğini söyleyeceğim anlaşılan Vatan Bilgisayarda para müşteri memnuniyetinden önce geliyor şunu net söyliyeyim en ucuz ürünü daha satsalar bile almayacağım artık zaten ürünlerinin arkasında da durmuyorlar uğraşmak istemiyorum Vatan Bilgisayarla!

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Allah aşkına şu konuyu artık bırakın.
Konuşmaya çok meraklıysanız başka bir kategoride falan konuşun.
Bitmiş indirim kaç gündür tepede.
Dostum sonuçta burası forum ve muhabbetin dönmesi normal ikincisi burdaki ekran kartıni alamayan insanlar enayi yerine konuldu indirim gününde parasını harcadığı için bir ton indirim kaçırdılar eğer o gün param olsaydı 10 TL 6750 xt alırdım ben ve onu da geçtim nice indirimler kaçtı bu şekilde

Top Bottom