Memoli12345
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
İyi forumlar Rtx 5090 tuf gaming alınır mı? nasıldır? Sıcaklık değerleri vs. İnternette değer göremedimde inceleme…
türkiyede hiçbir yerde yok ön sipariş dahi veremiyorsunuzİyi forumlar Rtx 5090 tuf gaming alınır mı? nasıldır? Sıcaklık değerleri vs. İnternette değer göremedimde inceleme…
Hocam şimdi alcam demiyorumki acelem yok yani tuf bu seride alınır mı? sıcaklık değerleri nasıl onu soruyorum yani çünkü az paralar değil uzun ömürlü olmasını istiyorumtürkiyede hiçbir yerde yok ön sipariş dahi veremiyorsunuz
alceleniz yoksa mart ayında stoklar gelicek martı bekleyin cebinizde ise 200 bin tl hazırlayın şuan bile istediginiz kartı 160 bin tl den sattılar martta 190 bandına alabilrisiinzHocam şimdi alcam demiyorumki acelem yok yani tuf bu seride alınır mı? sıcaklık değerleri nasıl onu soruyorum yani çünkü az paralar değil uzun ömürlü olmasını istiyorum
Hocam stok geldiğinde fiyat normale gelir 200 bin lira kimse gidip almaz 5090 ı saçmalamaya gerek yokalceleniz yoksa mart ayında stoklar gelicek martı bekleyin cebinizde ise 200 bin tl hazırlayın şuan bile istediginiz kartı 160 bin tl den sattılar martta 190 bandına alabilrisiinz
zengin adam her fiyata alırHocam stok geldiğinde fiyat normale gelir 200 bin lira kimse gidip almaz 5090 ı saçmalamaya gerek yok
Bu fiyata alacağıma yurtdışı gezisini bedavaya getirirsin akıllı adam gidipte bu fiyata buradan almaz alanda ise başka şey ararımalceleniz yoksa mart ayında stoklar gelicek martı bekleyin cebinizde ise 200 bin tl hazırlayın şuan bile istediginiz kartı 160 bin tl den sattılar martta 190 bandına alabilrisiinz
yurtdışında hiç yok stokllar bollaştıgında yurtdışındna gidip almak daha avantajlı oalbilirBu fiyata alacağıma yurtdışı gezisini bedavaya getirirsin akıllı adam gidipte bu fiyata buradan almaz alanda ise başka şey ararım
Rtx 5090 serisinde en soğuk çalışan kart MSI suprim serisiİyi forumlar Rtx 5090 tuf gaming alınır mı? nasıldır? Sıcaklık değerleri vs. İnternette değer göremedimde inceleme…