Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥🔥Asus Tuf Ryzen 7 7735hs RTX 4060 Laptop 31 bin TL !🔥🔥

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,120
İsim
Ömer Murat KARACA
kazık yemişin
24.5k ya satmışlar haziran başında:

EyvAllah hacım çok kibarsın😂
29 Mayısta almışım şimdi baktım. 24.5K 3-5 dakika ya durdu ya durmadı. Onun dışında hep 30K üstüydü o zamanlar. Ayrıca ne farkı var bilmiyorum alırken dikkat etmedim ama bendeki LP039 modeli, şuanda bile 4K fiyat farkı varmış. Akakçe çizergesine göre son 6 aydır LP038'de 039'da 28700 altına düşmemiş. 24.5'a nerde verildi acaba.

Pariah

80+
EyvAllah hacım çok kibarsın😂
29 Mayısta almışım şimdi baktım. 24.5K 3-5 dakika ya durdu ya durmadı. Onun dışında hep 30K üstüydü o zamanlar. Ayrıca ne farkı var bilmiyorum alırken dikkat etmedim ama bendeki LP039 modeli, şuanda bile 4K fiyat farkı varmış. Akakçe çizergesine göre son 6 aydır LP038'de 039'da 28700 altına düşmemiş. 24.5'a nerde verildi acaba.

Akakçe berbat çoğu indirimi ya yakalayamiyor ya da tamamiyle es geçiyor.

Güvenmeyin sponsor foseptik çukuru akakceye çok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kankam haziran başı = 1170 dolar
şuanda = 1160 dolar

24500/21 = 1170
31000/26.70 = 1160~

kısacası kimse kazıklanmış değil zaten bu fiyattan aşşağı daha ömrün boyunca göremeyeceksin.
Kankan değilim.
Bağlaminda yorumu okumamışsin veya okuyamamışsin. Umarim ilkidir.

Lise paragraf sorusu çöz biraz.

Adam 28k ya dolar 19 iken aldım diyor. Cevabım açıkça ona atıf ediyordu.

Son düzenleme:

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Fiyat güzel bu günün koşullarına göre. Paylaşım için teşekkürler.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Mert Aksu
Akakçe berbat çoğu indirimi ya yakalayamiyor ya da tamamiyle es geçiyor.

Güvenmeyin sponsor foseptik çukuru akakceye çok.

Kankan değilim.
Bağlaminda yorumu okumamışsin veya okuyamamışsin. Umarim ilkidir.

Lise paragraf sorusu çöz biraz.

Adam 28k ya dolar 19 iken aldım diyor. Cevabım açıkça ona atıf ediyordu.
rastgele bir hitap şekli ile hitap ediyorum insanlara, inan bana dostum olmanı istemezdim zaten. Attığın mesajı herhangi bir yere altıntı olarak attığını gözden kaçırmışım, ki olabilicek bir şey hepimiz insanız. "Haziran ayının başında 24.5 dan satıldı, Neden şimdi 31k ya alıcaksın, kazıklanmış olursun" diye enflasyonun ne olduğunu bilmeyen insanlar da var forumda.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Fatih Ayhan

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Kara Kartal
asus laptop alınmaz Türkiyede düzgün servisi bile yok arızalı ürüne düzgün çalışıyor demeleri servislerinin yetersizliğinin belgesidir
youtube bile adamlar dalga geçiyor (adamların anakartları ne laptopta ne de pc de düzgün çalışmıyor)
Dizüstünde anakart sorunluysa o dizüstünü çöpe atın

15 - 16 senedir 4 tane asus anakart kullandım donanım olarak çok iyi ürünler fakat yazılım kısmı anakartın içine ediyor

asus tamamen bitmiş

Bu videoyu izledikçe gülüyorum

Son düzenleme:

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Mert Aksu
asus laptop alınmaz Türkiyede düzgün servisi bile yok arızalı ürüne düzgün çalışıyor demeleri servislerinin yetersizliğinin belgesidir
youtube bile adamlar dalga geçiyor (adamların anakartları ne laptopta ne de pc de düzgün çalışmıyor)
Dizüstünde anakart sorunluysa o dizüstünü çöpe atın

15 - 16 senedir 4 tane asus anakart kullandım donanım olarak çok iyi ürünler fakat yazılım kısmı anakartın içine ediyor

asus tamamen bitmiş

Bu videoyu izledikçe gülüyorum

şuanda indirime giren laptopun 4050 li modeli var bende ve gayet memnunum. Ancak bundan önce aldığkm rtx 3050 li laptopum(2 sene önce almıştım) tcam bir faciaydı. Asus bazı modellerde çok iyi iş başarıyor bazılarında ise ***** sıvıyor. ve evet bu videodaki gibi asusun KVK servisi gerçekten bir *** çukurundan ibaret. bana kalırsa asus alıcaksanız alıcağınız modeli iyice araştırın. iş notebook u konusunda ise asusa yönelmeyin.

videoyu bir daha izledim de bu asusların kronik sorunu laptobu kapattığınızda %30 şans ile (kafadan sallama oran verdim) cihaz kapanmıyor harf reset ile kapatmanız gerekiyor bu sorun benim asusda da var bana kalırsa çok bir sorun değil ama böyle bir sorun varmı derseniz evet var ve bu sorun neredeyse tüm windows 11 asuslarda var.

şu n11'de mobil'den verilen linkleri pc de düzeltmediler ya. Bir tek ona yanarım
başındaki m. kısmını sil düzeliyor bro

Son düzenleme:

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
830
İsim
Fatih Ayhan

Pariah

80+
rastgele bir hitap şekli ile hitap ediyorum insanlara, inan bana dostum olmanı istemezdim zaten. Attığın mesajı herhangi bir yere altıntı olarak attığını gözden kaçırmışım, ki olabilicek bir şey hepimiz insanız. "Haziran ayının başında 24.5 dan satıldı, Neden şimdi 31k ya alıcaksın, kazıklanmış olursun" diye enflasyonun ne olduğunu bilmeyen insanlar da var forumda.

Bu kafayla çok dolandırırlar seni. Enflasyon bu tür dolar ithalatlı parçalara öyle bildiğin gibi işlemiyor. Dolar ne ise o bir de +%2 kdv. Başka bir etken yok. Aklı olan zaten yurt dışı alır ve burada dolandırılmaz. Servis desen zaten uyduruk burada.
Al sana 1000$ 27 bin'e sistem gidip al kayıt mayıt işi de yok telefon da değil sonuçta: Seni distribütörler, ithalatçı toptancılar iyi kandırmış.

g5skt98t9q8b1.png

Son düzenleme:

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Mert Aksu
Bu kafayla çok dolandırırlar seni. Enflasyon bu tür dolar ithalatlı parçalara öyle bildiğin gibi işlemiyor. Dolar ne ise o bir de %2 kdv. Başka bir etken yok. Aklı olan zaten yurt dışı alır ve burada dolandırılmaz. Servis desen zaten uyduruk burada.
Al sana 1000$ 27 bin'e sistem gidip al kayıt mayıt işi de yok telefon da değil sonuçta: Seni distribütörler, ithalatçı toptancılar iyi kandırmış.

g5skt98t9q8b1.png
gümrükte sana kol gibi fatura çıkartırlarsa o zaman görürsün. Üstelik gelen üründe yaşayacağın en ufak sorunda artık oturur ağlarsın.

gümrükte sana kol gibi fatura çıkartırlarsa o zaman görürsün. Üstelik gelen üründe yaşayacağın en ufak sorunda artık oturur ağlarsın.
çünkü ürünü göndereceğin bir garanti yok ortada.

Pariah

80+

çünkü ürünü göndereceğin bir garanti yok ortada.
ASUS garantisi mi?

Ahahahahahahahahahahahahah:kekw:

Sana iyi eğlenceler asus servisiyle. Bilgisayarı sağ salim geri teslim alırsan bile kardasın.

Top Bottom