Neler Yeni

Asus tuf serisi bilgisi olan

Yeedo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Sağır
Arkadaşlar merhaba asus tuf a15 4060lı versiyon almak istiyorum fakat dikkatimi bir şey çekti.
Bu 40k fiyatlı
Bu ise 38k aralarında yıl farkı mı var? Eğer varsa hangisi yeni ve daha yenisi var mı bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yusuf Öztürk

Yeedo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Sağır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knka acer nitro 16 al onun işlemcisi daha iyi 7840hs benim şiddetle önerim bu
Ekranı da daha iyi tel kötü özellik olarak adaptörü büyük taşıma açısından öyle yani
Birde her satıcı da farklı fiyat olabiliyor hangisi daha ucuzsa onu ve en önemlisi güvenilir olmasına bak

https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ming-bilgisayar-nh-qlley-002-pm-HBC00005CJIS2
Kanka nitro 16 baktım fakat asusun kalitesi çoğu rakibine göre yüksek kalıyor ve asıl amacım beni uzun yıllar götürsün olduğu için sorun yok. Bir de işlemcisi diğerlerine göre bir tık daha kötü biliyorum ama muhtemelen hiç bir oyunda vs farkettirmicek bile ve işlemci açığını laptoplardaki en iyi 4060 olmasıyla kapatıyor cihaz zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yusuf Öztürk
Screenshot_20240615-031757.png

Farkını da soru cevap kısmında buldum.
Uzın ömürlük diyorsan gene acer seçerim ben ama sana kalmış. Şimdiden hayırlı olsun. Alırsan da buraya kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum yakında benimde laptop alma niyetim var. İyi günler dilerim.

Yeedo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Sağır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle

Farkını da soru cevap kısmında buldum.
Uzın ömürlük diyorsan gene acer seçerim ben ama sana kalmış. Şimdiden hayırlı olsun. Alırsan da buraya kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum yakında benimde laptop alma niyetim var. İyi günler dilerim.
Çok teşekkürler hocam. Alma niyetim var nasipse yakında alıcam ama kafam çok karışık. Bir yandan 16 inç olsun istiyorum bir yandan rtx4060 olsun istiyorum bir yandan asus istiyorum anlayacağın çok şey istiyorum :) zephyrus 16 ve rog strix g16 modellerine de bakıyorum ama ikisi de 4050. Sence tuf 4060 almak mı (15inç) yoksa aynı fiyata zephyrus ya da strix almak mı 4050 (16inç)

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Asus tuf serisinde ısınma problemi çözülmüş, acer hala ısınıyor yaz ayında 85 90 derecelerin altına inmez benden demesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tuf kullanıyorum şu an yüklü durumda turbo modda biraz üflüyor ama 75 derece üstünü görmedim daha. Eylülde 1 sene olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bu arada ilerde ek masrafa girip bir monitör alabilirsin kendine (Ben öyle yaptım 5k'ya 27" 4k monitör aldım) ama 4050'yi 4060'a ne kadar para verirsen ver çevirmezsin.

Top Bottom