Neler Yeni

Yardım ASUS TUF VG249Q1R Hakkında Son Konu(Alınır mı?)

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkaplan beyaz ve yazılar siyah olduğunda çok kötü oluyor. Ama bunun gece veya gündüz olmasıyla alakası yok. Siyah arkaplana Siyah yazı da kötü oluyor
Ama ışık sızmasının miktarı da önemli bu konuda değil mi?

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkaplan beyaz ve yazılar siyah olduğunda çok kötü oluyor. Ama bunun gece veya gündüz olmasıyla alakası yok. Siyah arkaplana Siyah yazı da kötü oluyor
Sence MSI Optix G24C4 almam daha mı iyi olur? VA panel ve Curved

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,604
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Sence MSI Optix G24C4 almam daha mı iyi olur? VA panel ve Curved
Asus daha iyi al geç. Ghosting hakkında tedirginsen piyasada ghosting olmayan monitör neredeyse yok. TN panel olanlar var 0 ghosting ama renkler çöp o yüzden önermem

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Asus daha iyi al geç. Ghosting hakkında tedirginsen piyasada ghosting olmayan monitör neredeyse yok. TN panel olanlar var 0 ghosting ama renkler çöp o yüzden önermem
O zaman alıyorum ASUS u umarım benim düşündüğüm kadar kötü olmaz. Reis sana da çok teşekkür ederim, yordum seni de, her soruma cevap verdin eyvallah :)

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,604
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
O zaman alıyorum ASUS u umarım benim düşündüğüm kadar kötü olmaz. Reis sana da çok teşekkür ederim, yordum seni de, her soruma cevap verdin eyvallah :)
Ghosting nasıl bir şey diye videoyu kendim çekmiştim. Arkadaşın imzasındaki özellikle Siyah yazılara bak https://streamable.com/betwb4

Sende bu kadar olmaz ama internette gezinirken işte tam olarak bundan rahatsız ediyor. Oyunda fark edilmiyor

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,604
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ooo sende baya kötüymüş :(
Ağır çekim diye biraz böyle ama kötü yani. Monitörde ELMB diye bir özellik var açınca ghosting ciddi derecede azalıyor ama aynı zamanda parlaklık yarıya düşüyor. Sabahları ELMB açmıyorum yoksa hiçbir şey görünmüyor. Akşamlar güzel oluyor ELMB hem ghosting gidiyor hem gözüm yorulmuyor çok parlak olmadığı için

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ağır çekim diye biraz böyle ama kötü yani. Monitörde ELMB diye bir özellik var açınca ghosting ciddi derecede azalıyor ama aynı zamanda parlaklık yarıya düşüyor. Sabahları ELMB açmıyorum yoksa hiçbir şey görünmüyor. Akşamlar güzel oluyor ELMB hem ghosting gidiyor hem gözüm yorulmuyor çok parlak olmadığı için
Bu monitörde de var sanırım o özellik ama ben açmam o özelliği büyük ihtimal, gün boyu aydınlık bir yerde olduğum için monitörün parlaklığının düşmesi iyi olmaz benim için

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ethem Cankurt
Bu monitörde de var sanırım o özellik ama ben açmam o özelliği büyük ihtimal, gün boyu aydınlık bir yerde olduğum için monitörün parlaklığının düşmesi iyi olmaz benim için
kanka asus tuf u al derim ben o ghostink midir nedir o ne soyle varmı yokmu diyim sana

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kanka asus tuf u al derim ben o ghostink midir nedir o ne soyle varmı yokmu diyim sana
Monitörün arkaplanı siyah olunca ve bulunduğun yer de biraz loş ışıklı bir ortam olduğunda ekranın kenarlarından beyaz ışık geliyorsa ghosting veya ips glow dur
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Furkan Aslan sen ne diyosun?

T.P.G.

80+ Titanium
Monitörün arkaplanı siyah olunca ve bulunduğun yer de biraz loş ışıklı bir ortam olduğunda ekranın kenarlarından beyaz ışık geliyorsa ghosting veya ips glow dur
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Furkan Aslan sen ne diyosun?
Beyaz ışık, ışık sızmasıdır. Ghosting bambaşka bir olay. Hareket eden cisimlerin gölge bırakmasıdır ghosting.

seaque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Emirhan H
aldım bi baktım fena değildi. Bayağı ince bir ekran. Ayağı güzel değil, hele benim masaya hiç olmadı ekran dibime girdi, iadeye yolladım. İnşallah ederler sıfır mal.

EMGRANDO

80+ Bronze
peki ya siyah arkaplana beyaz yazı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,067,262
Üyeler
169,554
Son üye
caneerr06
Top Bottom