Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥ASUS TUF VG249Q1R IPS monitör 2547 TL 🔥🔥

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Şuan kullandığım monitör tavsiye ederim.

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet ergin
ben kullandım sadece renkleri iyi başka bi özelliği yok bence birde 2 adet olu pixel vardı değişmediler en az 5 miş ona göre arastrırın öyle alın bırde burda tavsıye istemeyin derim urunu kullanmayan bılmeyen bıle alınır dıyor en iyisi youbede incelemesini izlemek benden demesi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
güzel fiyat

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
ben kullandım sadece renkleri iyi başka bi özelliği yok bence birde 2 adet olu pixel vardı değişmediler en az 5 miş ona göre arastrırın öyle alın bırde burda tavsıye istemeyin derim urunu kullanmayan bılmeyen bıle alınır dıyor en iyisi youbede incelemesini izlemek benden demesi
Başka özelliği dediğin şuan ki monitörlere göre olması gereken özellikler var. Ölü piksel değişimi aldığın yere göre değişiyor. TN panel fiyatına IPS panel alıyorsun.

Cesur49

80+ Bronze
Çok güzel duruyor kararsızım alsam mı bilemedim. Daha hiçbir parçayı almadım gerçi ama.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ayrıca monitörü bende kullandım. Manisadan yayıncı bir arkadaşıma sattım. Zamanında ikinci el olarak bilgisayar ile beraber almıştım. Hala kullanıyor.

SadeceSeyf

80+ Gold
İşte buna Alev atılır ndnsns

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sakın kaçırmayın arkadaşlar bu fiyata çok çok iyi. Monitör arayanlar alsın seriden.

Ürünü internet üzerinden alıp size en yakın mağazadan teslim alın. O şekilde alabiliyorsunuz.
ALLAHIM İNŞALLAH BABAM EVE ERKEN GELİRDE GÖSTEREBİLEYİM ÜSTELİK MEDİA MARKT ÇOK YAKINDA

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Fiyatına göre çok güzel monitör. Zamanında Abdullah Bey'in sayesinde indirimde almıştım.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom