Neler Yeni

Çözüldü✓ ASUS TUF VG249Q1R Monitör Alınır Mı?

uyg4rcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Uygar
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya
Instagram
uyg4rcik
Ben almaktan vazgeçtim. Fiyatı çok uygun ama renk problemi varmış ve bir kaç sorun daha giriş seviyesi bir monitörde normal.
Ben yeni aldım bir tek sarı renkte problem var o da emojilerde pek dikkatimi çekti onun dışında herhangi bir problemi yok.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Garipmiş ama zaten Asus'un alt modellerinin hepsine monitörü sömürecek derece OC yapılarak sunuluyor. Bu yaptıkları oradan buradan OC'ler monitörde Ghosting ve çok kötü bir Black Uniformity'e sebep oluyor. Asus'un 280Hz modelinde bile Ghosting var. 2 arkadaşım kullanıyordu. Bende olan monitör kadar olmasa bile ghosting mevcut. Asus'un monitörleri bilinçsiz alınmamalı çünkü hepsi bir diğerinin aynısı. Sorun modelde değil direkt mühendislerinin becerememesinde.
Şimdilik VG249Q'da Philips 242V8A'da olduğu kadar ghosting ve ışık sızması bulunmadığından ve menüsü eski monitörüme göre çok daha dolu olduğu için bana daha iyi geliyor. Kişiye göre değişir elbet :D

syeutku

80+
Şimdilik VG249Q'da Philips 242V8A'da olduğu kadar ghosting ve ışık sızması bulunmadığından ve menüsü eski monitörüme göre çok daha dolu olduğu için bana daha iyi geliyor. Kişiye göre değişir elbet :D
XG2405'i bire bir inceledim. Emin ol biz monitör kullanmıyoruz %72 NTSC değeri yani tabii kullanımdan kullanıma değişir ama yetersiz kalıyor. Ve komik olan XG2405'de %72 NTSC kullanmasına rağmen görünüşü çok daha iyi. Ghosting olsun, Black Uniformity olsun zaten ana etmenler. Böyle düzgün bir internet kafede iyi monitör görürsen dene. Aradaki fark cidden büyük bende ilk başlarda garipsemiştim sonradan ayıktım olayı :D

Top Bottom