ASUS TUF VG249QL3A Deneyimlerim

f4hredd1n

80+
Reaksiyon skoru
10
Dostlar selam. yine anlatacak biri olmadığı için buraya yazıyorum. mecburum bunu söylemeye çünkü kendimi rahat hissetmiyorum.
konuya geçeyim bu monitör aldığım günden beri çıkartmadığı problem kalmadı. hdmi takıyoruz vermiyor istediğim hz değerini, display port to type c alıyoruz yine 180 hz değil 179.9 tarzı saçma sapan bir şekilde gözüküyor.
Normalde uğraşıp durduğum için günlük problemleri (ekran yırtılması, açık kalınca çözünürlükte bozulma, bazen 180i bile vermeme) idare etsin diye ses etmedim fakat açıkça söylüyorum bu monitörü aldığım güne lanet olsun. Bu monitörü yapanın Allah belasını versin en içten şekilde söylüyorum.
Edit (3 Şubat): eskisi kadar sinirli değilim. benim yüzümden olmuş siyah ekran mevzusu, muhtemelen sizde olmaz. 2. ekranda oyun oynarken ilk ekranı kapatmam gerektiğini bilmediğim için siyah ekran aldığımı anladım.. Lakin bu demek değil ki "bu monitöru alın kullanın, çok iyi monitör, çok memnunum", yok hayır sadece ben artık uğraşıp durmak istemediğim ve şimdilik işimi fazlasıyla gördüğü için şükredip oturmaya ve bu problemlerin birer şefkat tokadı olduğunu düşünmeye karar verdim, en azından bu fazlasıyla iyi düşünüyor olan halim. O zamanki kafamda da artık her şey üst üste nasıl geldiyse sinirle fazla gitmişim.
Açık konuşayım, hala benzer düşünüyorum. Özellikle oyun oynayacaksanız bu monitörü almayın.
Moderatör arkadaşlardan ricam konuyu kilitlerlerse çok müteşekkir olurum..

vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Geri