Neler Yeni

Öneri Asus Tuf VG249QL3A monitör alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
ASUS en fazla monitör iadesi alan firma konumunda an itibari ile ama bu alınmaz değil tabii. Şans işi.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
ASUS en fazla monitör iadesi alan firma konumunda an itibari ile ama bu alınmaz değil tabii. Şans işi.
hocam forumlarda olsun yt de olsun araştırdım biraz, her markanın iade veya değişimi aynı nerdeyse ama dediğiniz gibi şans işi. ayrıca fp açısından çok ilgimi çekti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
mehmet
Ne kadar FP olursa olsun alırken 10 kez düşünün derim, 2k240 hz olan monitöründe 5 ölü pixel çıktı ve 2-3 üstü olmadan iade değişimde yapmıyor bazıları haberiniz olsun

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Meto155
Ne kadar FP olursa olsun alırken 10 kez düşünün derim, 2k240 hz olan monitöründe 5 ölü pixel çıktı ve 2-3 üstü olmadan iade değişimde yapmıyor bazıları haberiniz olsun
Gidip mağazadan alınabilir.Satmadan önce kutuyu açıp renk ve ölü piksel testi yapıyorlar ben sorunsuz aldım o şekilde.

Gidip mağazadan alınabilir.Satmadan önce kutuyu açıp renk ve ölü piksel testi yapıyorlar ben sorunsuz aldım o şekilde.
hocam direkt internet üzerinden sipariş vermeyi planlıyorum iade etmek benim için sorun olmaz aktif olarak kullandığınız bir monitör mü önerir misiniz?

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Meto155
hocam direkt internet üzerinden sipariş vermeyi planlıyorum iade etmek benim için sorun olmaz aktif olarak kullandığınız bir monitör mü önerir misiniz?
Benzer bir modelini kullanıyorum hocam ama pek tavsiye etmem açıkçası.Renkler ve canlılık açısından iyi değil.Diğer benzer markalara göre biraz da bulanık geliyor görüntü bana açıkçası.Gecikme ve tazeleme hızı güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bunu tavsiye ederim hocam.İyzico kampanyası ile yaklaşık 3600 tl ye geliyor hem de fiyatı da çok iyi. https://www.gaming.gen.tr/urun/4248...ll-hd-adaptive-sync-rapid-ips-gaming-monitor/

Benzer bir modelini kullanıyorum hocam ama pek tavsiye etmem açıkçası.Renkler ve canlılık açısından iyi değil.Diğer benzer markalara göre biraz da bulanık geliyor görüntü bana açıkçası.Gecikme ve tazeleme hızı güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bunu tavsiye ederim hocam.İyzico kampanyası ile yaklaşık 3600 tl ye geliyor hem de fiyatı da çok iyi.https://www.gaming.gen.tr/urun/424829/msi-g244f-e2-23-8-inc-180hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-rapid-ips-gaming-monitor/
peki bu özelliklere benzer önerebileceğiniz marka model varsa paylaşır mısınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,760
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom