Hayırlı olsun ama abdullah abiyi beklemeliydin bence asus tuf monitöre indirim yapacaktı
Konu dışı kızmayın
Hayırlı olsun ama abdullah abiyi beklemeliydin bence asus tuf monitöre indirim yapacaktı
Zaten incelemesini atacağım diyorsun ne gerek var yani böyle bir konu açmaya daha ürün eline ulaşmamış insanlar daha elinde olmayan ürün hakkında sana ne sorabilir k? hadi sordular diyelim elinde olmayan ürün hakkında ne bilgi paylaşabilirsin ki?soru sormak isteyenler olabilir belki. Amacım neden kendimi şımartmak olsun ki? Biraz garip bir bakış açısı ama bu konu sizi kızdırdıysa kusura bakmayın
L-Lan, adam 120 TL'ye son 120 TL diyor wtf@Metshi paparada son 120tl kalmıştı ister misin?
Soruları önceden toplayıp monitör geldiği gibi sorulan sorulara göre testler yapmak istiyordum. İnceleme konusunda da soru sorabilirler haklısınız. Sadece işi biraz erkene almak için konuyu açtımZaten incelemesini atacağım diyorsun ne gerek var yani böyle bir konu açmaya daha ürün eline ulaşmamış insanlar daha elinde olmayan ürün hakkında sana ne sorabilir k? hadi sordular diyelim elinde olmayan ürün hakkında ne bilgi paylaşabilirsin ki?
Yani bence böyle bir konu açmaktansa ürün elinize geldikten sonra " ... ürünü aldım sorularınızı bekliyorum" tarzı bir şeyde yazabilirdiniz. Yada ben illaha bugün konu açmak istiyorum derseniz de bence bu başlık yerine "... ürünü sipariş ettim test için sorularınızı bekliyorum" tarzı bir başlıkta olabilirdi.Soruları önceden toplayıp monitör geldiği gibi sorulan sorulara göre testler yapmak istiyordum. İnceleme konusunda da soru sorabilirler haklısınız. Sadece işi biraz erkene almak için konuyu açtım
h.o kanka ama 50 tl daha ucuza msi 144 ıps vardıAlıntıyı görüntüle
Hepsiburada üzerinden 50tl indirimle beraber 1649tlye Asus TUF VG24VQE aldım. Teslim edildikten sonra incelemesini yapacağım.
IPS iyi güzel ama kavsili olmayan monitör kullanmak garip geliyor.h.o kanka ama 50 TL daha ucuza msi 144 ıps vardı
Hayırlı olsun, incelemesini beklerimAlıntıyı görüntüle
Hepsiburada üzerinden 50tl indirimle beraber 1649tlye Asus TUF VG24VQE aldım. Teslim edildikten sonra incelemesini yapacağım.