Neler Yeni

Öneri Asus tuf VG279Q1A alınır mı

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,124
İsim
emir yapar
Hocam bu monitörde freesync premium, g sync, flicker free, anti glare, black stabilizer özelliklerinin hiçbiri yok tipine bakarak seçtiniz herhalde

Freesync Premium/G-Sync FHD IPS Gaming Monitör

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Hocam bu monitörde freesync premium, g sync, flicker free, anti glare, black stabilizer özelliklerinin hiçbiri yok tipine bakarak seçtiniz herhalde

AOC 27" 27G2U 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP Freesync Premium/G-Sync FHD IPS Gaming Monitör​

Aga sen nereden baktın bilmiyorum fakat kocaman yazmışlar zaten. Flicker Free var diye biliyorum. Black stabilizer yok. Anti Glaire ise kullanım yerine göre her zaman iyi olmuyor, renk kalitesini köreltebiliyor.​

Pivot bir monitör olduğu için önerdim bu arada. Pivot monitör bence çoğu özellikten daha önce gelmeli. Asus monitörün ayağı yüksek veya düşük gelirse gereksiz yere uğraşırsın. Artı olarak AOC'da ölü piksel garantisi var, Asusun teknik servisinden daha iyi çalıştıkları kesin. Gerisi sizin bileceğiniz iş. Keşke daha önceden LG 27GN600-B modelini ucuzken alsaydınız.​

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AOC 27" 27G2U 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP Freesync Premium/G-Sync FHD IPS Gaming Monitör​

Aga sen nereden baktın bilmiyorum fakat kocaman yazmışlar zaten. Flicker Free var diye biliyorum. Black stabilizer yok. Anti Glaire ise kullanım yerine göre her zaman iyi olmuyor, renk kalitesini köreltebiliyor.​

Pivot bir monitör olduğu için önerdim bu arada. Pivot monitör bence çoğu özellikten daha önce gelmeli. Asus monitörün ayağı yüksek veya düşük gelirse gereksiz yere uğraşırsın. Artı olarak AOC'da ölü piksel garantisi var, Asusun teknik servisinden daha iyi çalıştıkları kesin. Gerisi sizin bileceğiniz iş. Keşke daha önceden LG 27GN600-B modelini ucuzken alsaydınız.​

Screenshot_20220727_204225_com.android.chrome.jpg
Epeyden baktım gözükmüyor bu özellikler bir hata mı var acaba epeyde

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Alınır.Bende var yaklaşık 6 yı geçti çok memnunum şahsen bana göre tek eksiği hoparlörü 4w bana az geliyor onun dışında renk paleti,oyunlar için özellikleri ve hız aşırtma gayet güzel özelliklwr

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Epeyden baktım gözükmüyor bu özellikler bir hata mı var acaba epeyde
AOC'un kendi sitesinde 24g2u modeli için ayrıca bir sayfa yok. 24g2u/bk modelinin sayfası var sadece orada flicker free görünüyor. Yani sadece BK modelinde de olabilir. Kesin bir bilgi değil sanırım. Titreme konusunda incelemelerde pek bir şey diyen olmamış fakat hassasiyetiniz varsa asus monitöre yönelin yine de. veya 24g2u/bk ya bakın

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
ahmet er
alınabilir bir ürün 165 hz 1 ms olması gayet akıcı ürün vatan computer mağazasından alındığında ölü piksel desteği vermesi bir avanlı sunuyor

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
Aoc olanı sipariş ettim ölü piksel çıkar mı iadeyle uğraşmak istemiyorum
Screenshot_20220727_213750_com.android.gallery3d.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri