Sadece boost kapatmak yeterli olur mu altına fan koymak etki eder mi asus servisi veya isinde iyi bir bilgisayarcı sıvı metal uygulayabilir mi?
4050 R9 7940HS configli Asus TUF A15 var arkadaşımda aldığımız gün anakartı yandı servise verdik. 20 gün sonra anakart değişimiyle cihazı geri aldık. FurMark testinde ekran kartı sabit 86 derecede çalıştı. Valorant girdiğimizde işlemci stabil 89-90da seyretti. Bence Valorant için düşük sıcaklıklar değil. 2023 Victus 16'ların soğutması daha başarılı diye biliyorum. Tercihim Victus 16 olurdu benim.Asus tuf 4060 ve hp victus 4060 hangisi daha mantıklı olur tufta ısınma var diyorlar hp nin de bazılarının memnun bazılarının da sorun yaşadıgını gördüm monster gibi acaba hangisi daha mantıklı olur
Boost kapatırsan 10 16 derece düşüyor zaten sıvı metale vs girme boş yereSadece boost kapatmak yeterli olur mu altına fan koymak etki eder mi asus servisi veya isinde iyi bir bilgisayarcı sıvı metal uygulayabilir mi?
Fps ortalama % kaç kayıp oluyor boost kapatırsakBoost kapatırsan 10 16 derece düşüyor zaten sıvı metale vs girme boş yere
Oyundan oyuna değişir cpu bazlı oyunlarda %10 civarı gğu bazlı oyunlarda da %5 civarıFps ortalama % kaç kayıp oluyor boost kapatırsak