- Bütçe
- 45000
Aşağıya bırakacağım modellerin ikisininde donanımları gayet uygun gibi, itopya belki biraz gözünüze uçuk gelebilir ancak amacım güvence. Çoğu siteye güvenemiyorum ne gelecek, iyi mi gelecek, servisi nasıl v.s v.s
Oyun, iş v.s durumlarda kullanıyorum seyahat etme durumları için masaüstünü bırakıp laptopa acilinden geçmem gerekiyor. Maksimum 45bin civarı bütçeye çıkmayı planlıyorum. Sizce hangisi? Satıcı konusunda da yorum yapabilirsiniz isteğe bağlı.
LENOVO;
ASUS;
Haftalardır arıyorum lütfen güzel cevaplar verebilirsek mütiş olur.
Oyun, iş v.s durumlarda kullanıyorum seyahat etme durumları için masaüstünü bırakıp laptopa acilinden geçmem gerekiyor. Maksimum 45bin civarı bütçeye çıkmayı planlıyorum. Sizce hangisi? Satıcı konusunda da yorum yapabilirsiniz isteğe bağlı.
LENOVO;
Lenovo LOQ 15AHP9 Ryzen 7 8845HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX4060 GDDR6 8GB (115W) 15.6" FHD IPS 144Hz G-SYNC FreeDos Gaming Notebook | ITOPYA
Lenovo LOQ 15AHP9 Ryzen 7 8845HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX4060 GDDR6 8GB (115W) 15.6" FHD IPS 144Hz G-SYNC FreeDos Gaming Notebook En iyi fiyat seçenekleri ile 83DX0095TR ITOPYA'da
www.itopya.com
ASUS;
Haftalardır arıyorum lütfen güzel cevaplar verebilirsek mütiş olur.