Asus un bu monitörü alınır mı??

khabib29

80+
Reaksiyon skoru
188
Bütçe
12.800
monitör 27inç, 2k, ips, ve 10bit olması şart, kontrast ve renkler fln da güzel olması gerek ve sizce bu monitör fiyatını hakediyormu
genelde hikayeli oyun oynayacam, arada bi fps oyunu oynarım, ve kodda yazacam

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
kullanıyorum memnunum 144hz yapınca 10 bit acılıyor renkler hakkında bi sey söylemem dogru olmaz

monitör 27inç, 2k, ips, ve 10bit olması şart, kontrast ve renkler fln da güzel olması gerek ve sizce bu monitör fiyatını hakediyormu
Güzel monitör ama Samsung eğitim indirimi ile 11 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alman daha iyi olur.

• Beğen
kullanıyorum memnunum 144hz yapınca 10 bit acılıyor renkler hakkında bi sey söylemem dogru olmaz
nasıl yani reis 200hz üstünde bit e noluyor düşüyormu 10 bit olmuyormu

alınır güzel

Asus alma bence monitör'de , 2 monitörümde asus ve 1 yıl kullandıktan sonra panel arızası çıktı ikisinde de. Dell,msi , lg gibi markalara yönel

• Beğen
Güzel monitör ama Samsung eğitim indirimi ile 11 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alman daha iyi olur.
G65B ile bunun arasındaki farklar neler
aralarında 20hz fark var o önemli değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ula panel va mış direk kapattım sekmeyi

G65B ile bunun arasındaki farklar neler
aralarında 20hz fark var o önemli değil
G65B VA panel olmasına rağmen çok iyi gecikme ve ghosting performansı sunuyor, renk gamutu olarak Asus'tan ufak zayıf, kontrast olarak ise VA panel olduğu için kontrast oranı çok yüksek, o Asus'tan 2 kat daha fazla kontrast oranına sahip yani siyahları oldukça koyu özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi fimlerde keyif verir. Genellikle hikayeli oyunlar oynadığınız için G65B daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ula panel va mış direk kapattım sekmeyi
Hocam VA panel diye hemen ön yargıya girmeyin. Yazdığıma bakın.

• Beğen
Asus alma bence monitör'de , 2 monitörümde asus ve 1 yıl kullandıktan sonra panel arızası çıktı ikisinde de. Dell,msi , lg gibi markalara yönel
peki bu monitör gibi o markalardan hangi monitörü önerirsin

+ oc moduna alınca 240dan 260a alınca bazen titremeler oluyor ki zaten oc moduna alınca uyarıyor titreme olabilir diye yani nadir 260hz kullanırsın 240hz monitör

Geri