❌İndirim Bitti! ASUS USB-AC58 Kablosuz AC1300 GERİ ödemeyle 49TL !!

Driver yazılımı kurdun mu?
Ürünün üzerinde mutlaka önce driverı kurun yazıyordu ben drıverı kurdum pc yi kapatıp açtım taktım çalıştı 50 megabit internetim var 25 megabit olarak değer verdi ping 7 indirme 3.5. Fena değil değerler modem ile aramda 2-3 odalık yer var sabit fiyatına alınmaz ama geri ödeme olduğu için alınır
Ürünü bilgisayara bağlamadan önce driver kurdum zaten nasıl kullanmam gerektiğini biliyorum sorun cihaz arızası hocam :D Başka bilgisayarlarda da denedim ürün sorunluydu uğraşmak istemedim direkt iade ettim.

Ürün bugün elime ulaştı. Uzun süre uğraştım belki çalışır diye ama tepki vermedi. Farklı farklı alışveriş platformlarından kullanıcı yorumları okudum, ürünlerden bazıları direkt arızalı çıkıyormuş ancak değişim yapılmış ve o kişilere yeni sorunsuz ürünler gönderilmiş. İade etmeden önce böyle bir değişim olur mu diye ürünü satın almış olduğum Turkcell Pasaj müşteri hizmetlerini aradım. Değişim talebi için 432 saate varan (18 gün) bir bekleme süresi içinde geri döneceklermiş :D Ben o bekleme süresini duyunca bıraktım telefonu anında iadeye bastım, yarın kargoya vereceğim.
Ürünü arızalı gelen olursa en azından deneyim olur diye yazmak istedim.
Driver yüklediniz mi?

Son mesajı görmemişim, kusura bakmayın.

beyler bende durum da böyle yazıyor onaylanmış dimi ödencek para ?

Ekler

• onaylandı.png
    onaylandı.png
    2.4 KB · Hit: 78
beyler bende durum da böyle yazıyor onaylanmış dimi ödencek para ?
Büyük ihtimal yatırdılar gerisi çalıştığın bankayla alakalı ne kadar sürede geleceği. eTicaret sitelerinde öyle oluyor oradan mantık yürüttüm yine de son durum hakkında bilgi verirsen iyi olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: john
Büyük ihtimal yatırdılar gerisi çalıştığın bankayla alakalı ne kadar sürede geleceği. eTicaret sitelerinde öyle oluyor oradan mantık yürüttüm yine de son durum hakkında bilgi verirsen iyi olur.
şuanlık gelen bir şey yok :d olursa söylerim.

geri ödemek ne demek ben bilmiyorum

geri ödemek ne demek ben bilmiyorum
mesela şöyle asus bu yaz yaptığı kampanyada bir üründe 350 tl geri ödeme veriyor bu geri ödeme şöyle oluyor ürünü 400 e aldın sonra kapına geldi felan ürünün serisini alıp birde faturasını felan alıp asusun sitesinden bilgilerini dolduruyosun ondan sonra kartına o parayı 1 ay mı 2 hafta mı bilemeyiz o parayı aktarıyolar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,514
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri