john
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 623
bende aynı , cevabı bekliyorum.Buradaki fatura numaralı yerine ne yazacağız? Nerede yazıyor?
Alıntıyı görüntüle
bende aynı , cevabı bekliyorum.Buradaki fatura numaralı yerine ne yazacağız? Nerede yazıyor?
Alıntıyı görüntüle
yok mu yapan kimse?bende aynı , cevabı bekliyorum.
bro faturada fatura no yazıyor ordaki kodu kopyalayıp yapıştır.yok mu yapan kimse?
Fatura numarası nerede yazıyorbro faturada fatura no yazıyor ordaki kodu kopyalayıp yapıştır.
FATURANDA YAZIYOR. SAĞ TARAFTA TABLODA.Fatura numarası nerede yazıyor? Mail ile gönderdikleri şey de yazmıyor.
Driver yazılımı kurdun mu?
Ürünü bilgisayara bağlamadan önce driver kurdum zaten nasıl kullanmam gerektiğini biliyorum sorun cihaz arızası hocamÜrünün üzerinde mutlaka önce driverı kurun yazıyordu ben drıverı kurdum pc yi kapatıp açtım taktım çalıştı 50 megabit internetim var 25 megabit olarak değer verdi ping 7 indirme 3.5. Fena değil değerler modem ile aramda 2-3 odalık yer var sabit fiyatına alınmaz ama geri ödeme olduğu için alınır
Driver yüklediniz mi?Ürün bugün elime ulaştı. Uzun süre uğraştım belki çalışır diye ama tepki vermedi. Farklı farklı alışveriş platformlarından kullanıcı yorumları okudum, ürünlerden bazıları direkt arızalı çıkıyormuş ancak değişim yapılmış ve o kişilere yeni sorunsuz ürünler gönderilmiş. İade etmeden önce böyle bir değişim olur mu diye ürünü satın almış olduğum Turkcell Pasaj müşteri hizmetlerini aradım. Değişim talebi için 432 saate varan (18 gün) bir bekleme süresi içinde geri döneceklermişBen o bekleme süresini duyunca bıraktım telefonu anında iadeye bastım, yarın kargoya vereceğim.
Ürünü arızalı gelen olursa en azından deneyim olur diye yazmak istedim.
fatura gelmedi miFatura numarası nerede yazıyor? Mail ile gönderdikleri şey de yazmıyor.
Büyük ihtimal yatırdılar gerisi çalıştığın bankayla alakalı ne kadar sürede geleceği. eTicaret sitelerinde öyle oluyor oradan mantık yürüttüm yine de son durum hakkında bilgi verirsen iyi olur.beyler bende durum da böyle yazıyor onaylanmış dimi ödencek para ?
şuanlık gelen bir şey yok :d olursa söylerim.Büyük ihtimal yatırdılar gerisi çalıştığın bankayla alakalı ne kadar sürede geleceği. eTicaret sitelerinde öyle oluyor oradan mantık yürüttüm yine de son durum hakkında bilgi verirsen iyi olur.
mesela şöyle asus bu yaz yaptığı kampanyada bir üründe 350 tl geri ödeme veriyor bu geri ödeme şöyle oluyor ürünü 400 e aldın sonra kapına geldi felan ürünün serisini alıp birde faturasını felan alıp asusun sitesinden bilgilerini dolduruyosun ondan sonra kartına o parayı 1 ay mı 2 hafta mı bilemeyiz o parayı aktarıyolar.geri ödemek ne demek ben bilmiyorum