Neler Yeni

Asus USB-N14 vs TPLink WN811 - Hangi Wireless adaptörünü seçmeliyim?

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
bu iki ürün arasında kaldım tp link 130₺ asus ise 140₺ ben en başta antenlerinin daha güçlü olmasından ve kullananların memnun olmasından dolayı asus usb n14 almayı düşünüyordum ama bazı yerlerde usb adaptörün usb 3 olmasının hem hız bakımından hemde güç beslemesinin usb2 ye göre daha iyi olmasından dolayı daha iyi olacağını ve usb2 girişinde cihazı verimli olarak kullanamama ihtimalinden bahsediyorlar bu yüzden tp link in ürününü almaya yönelmeyi planlıyordum sizce hangi tercih daha mantıklı tp link in pci-e wifi kartını alıp hızını ileride daha verimli kullanmak mı(pci-e 1.1 girişi x1 portu ile 250mb/s hıza kadar destekliyor ama usb 2 girişi 40 yada 60mb/s hız vaad ediyor) yoksa antenlerinin çekim gücünün bariz daha iyi olması 2014 ten beri piyasada olmasına rağmen neredeyse hiç kötü yorumunun olmaması gibi artıları göz önünde bulundurup usb girişi yüzünden ufak sorunlar yaşama ihtimalini göze alıp asus usb n14 ü mü tercih etmeliyim bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim ve 150₺ ye kadar wifi adaptörü önerilerinizi de belirtirseniz sevinirim
(üstte olan linkler ürünün resmi sitelerindeki özellikleri altta olan linkler ise ürünleri satın almayı planladığım siteler)

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Hemen hemen özellikleri aynı.
Benim şahsi görüşüm.
PCI-E almak daha mantıklı.

USB bağlantı ile internette performans düşüsü yaşayabilirsiniz.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hemen hemen özellikleri aynı.
Benim şahsi görüşüm.
PCI-E almak daha mantıklı.

USB bağlantı ile internette performans düşüsü yaşayabilirsiniz.
bilgilendirmen için teşekkürler asus usb n14 ü almaya karar verdim anteleri tp link in adaptörüne göre bariz daha iyi çekim kalitesine sahip(tp link 2x2 dbi asus ise 5x2 dbi)güç beslemesi gibi sorunlar konusunda cihaz usb 2 girişine sahip bu konuda sorun yaşatmayacağına inanıyorum ve başka ek parçalar için pci-e x1 slotunu boş bırakmanın geleceğe yatırım anlamında daha karlı olacağını düşünüyorum ama tavsiyen için sağol iyi forumlar

cihaTT

80+ Bronze
asus usb n14 ü 6 yıldır kullanıyorum.İlk pc aldığımda almıştım ve 1 hafta önce bozuldu.Zaten bozulucaktıda ben kablosunu değişik şekilleri sokup bantlamıştım.Tabi ben kaç kere yere düşürdüm kaç kere üzerine yemek döktüm çorba içecek saymadım.Taş gibi alet

BetterThanOld

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan Şahin
asus usb n14 ü 6 yıldır kullanıyorum.İlk PC aldığımda almıştım ve 1 hafta önce bozuldu.Zaten bozulucaktıda ben kablosunu değişik şekilleri sokup bantlamıştım.Tabi ben kaç kere yere düşürdüm kaç kere üzerine yemek döktüm çorba içecek saymadım.Taş gibi alet
pinginde iniş çıkış olmuyor muydu ?

b3fix

80+
bu iki ürün arasında kaldım tp link 130₺ asus ise 140₺ ben en başta antenlerinin daha güçlü olmasından ve kullananların memnun olmasından dolayı asus usb n14 almayı düşünüyordum ama bazı yerlerde usb adaptörün usb 3 olmasının hem hız bakımından hemde güç beslemesinin usb2 ye göre daha iyi olmasından dolayı daha iyi olacağını ve usb2 girişinde cihazı verimli olarak kullanamama ihtimalinden bahsediyorlar bu yüzden tp link in ürününü almaya yönelmeyi planlıyordum sizce hangi tercih daha mantıklı tp link in pci-e wifi kartını alıp hızını ileride daha verimli kullanmak mı(pci-e 1.1 girişi x1 portu ile 250mb/s hıza kadar destekliyor ama usb 2 girişi 40 yada 60mb/s hız vaad ediyor) yoksa antenlerinin çekim gücünün bariz daha iyi olması 2014 ten beri piyasada olmasına rağmen neredeyse hiç kötü yorumunun olmaması gibi artıları göz önünde bulundurup usb girişi yüzünden ufak sorunlar yaşama ihtimalini göze alıp asus usb n14 ü mü tercih etmeliyim bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim ve 150₺ ye kadar wifi adaptörü önerilerinizi de belirtirseniz sevinirim
(üstte olan linkler ürünün resmi sitelerindeki özellikleri altta olan linkler ise ürünleri satın almayı planladığım siteler)
Dostum bende almayı düşünüyorum evde İnternet kesildi diye normalde pingim 9 10 civarı internetim iyi. 1 hafta daha evde İnternet olmuycak bu cihazlar masa üstü bilgisayarlar içinde çalışıyor mu mobilden İnternet paylaşımı yaparak bağlanmayı düşünüyorum da

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bende almayı düşünüyorum evde İnternet kesildi diye normalde pingim 9 10 civarı internetim iyi. 1 hafta daha evde İnternet olmuycak bu cihazlar masa üstü bilgisayarlar içinde çalışıyor mu mobilden İnternet paylaşımı yaparak bağlanmayı düşünüyorum da
ben bu 2 ürünüde satın almadım anakartımın ethernet portunda sorun vardı sadece yoksa modem kasanın dibinde daha ucuz diye usb ti ethernet adaptörü aldım (50₺ idi sanırım ağustustan beri kullanıyorum ara sıra etherneti tanımıyor onun dışında performansından memnunum)

Top Bottom