Mehmet Anıl
80+ Silver
@crazyreign @Mehmet Yılmaz bu monitor mprt 1ms ben takıntılıyım 1ms de kullanmazsam kafaya takarim nasil 1ms yapicam mprt nasil oluyor
nasil 1ms yapicam knk takıntılıyim ben 4ms istemiyorumbende bundan var gayet memnumum alınabilir
Farkı hissedemezsiniz. Bu nasıl bir takıntı?nasil 1ms yapicam knk takıntılıyim ben 4ms istemiyorum
istersen youtubeda bi araştır ben 144hz ye aldım ve hiç bi takıntı olmuyonasil 1ms yapicam knk takıntılıyim ben 4ms istemiyorum
hissedersibFarkı hissedemezsiniz. Bu nasıl bir takıntı?![]()
Saniyelerden değil, milisaniyelerden bahsediyoruz. Abartmayın lütfen.hissedersib
hissedersib
aga o zaman e sporcular niye 1ms kullaniyor demekki fark var ips 4 ms kullanmak uerine tn 1ms kullandiklarina gore fark vardirSaniyelerden değil, milisaniyelerden bahsediyoruz. Abartmayın lütfen.
Hocam saniyelerden değil milisaniyelerden bahsediyoruz. Farkı hissetmeniz imkansız.aga o zaman e sporcular niye 1ms kullaniyor demekki fark var ips 4 ms kullanmak uerine tn 1ms kullandiklarina gore fark vardir
Dostum sen 10ms altı ha 6 olmuş ha 1 olmuş hissedemiyorsun ayrıca 1ms yaparsan parlaklığın düşecektir. 4ms ve 1ms farkını asla anlayamazsın asla ama asla insan gözü bunu anlayamaz.@crazyreign @Mehmet Yılmaz bu monitor mprt 1ms ben takıntılıyım 1ms de kullanmazsam kafaya takarim nasil 1ms yapicam mprt nasil oluyor
Adamlar 0 nokta bilmem kac ms daha erken duymak içinince ayar yapıyor bu gayet normal.aga o zaman e sporcular niye 1ms kullaniyor demekki fark var ips 4 ms kullanmak uerine tn 1ms kullandiklarina gore fark vardir