Asus vg249q 1 ms hakkında

Mehmet Anıl

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,182
@crazyreign @Mehmet Yılmaz bu monitor mprt 1ms ben takıntılıyım 1ms de kullanmazsam kafaya takarim nasil 1ms yapicam mprt nasil oluyor

Öyle bir takıntıya gerek yok abartmayın.

Saniyelerden değil, milisaniyelerden bahsediyoruz. Abartmayın lütfen.
aga o zaman e sporcular niye 1ms kullaniyor demekki fark var ips 4 ms kullanmak uerine tn 1ms kullandiklarina gore fark vardir

aga o zaman e sporcular niye 1ms kullaniyor demekki fark var ips 4 ms kullanmak uerine tn 1ms kullandiklarina gore fark vardir
Hocam saniyelerden değil milisaniyelerden bahsediyoruz. Farkı hissetmeniz imkansız.

@crazyreign @Mehmet Yılmaz bu monitor mprt 1ms ben takıntılıyım 1ms de kullanmazsam kafaya takarim nasil 1ms yapicam mprt nasil oluyor
Dostum sen 10ms altı ha 6 olmuş ha 1 olmuş hissedemiyorsun ayrıca 1ms yaparsan parlaklığın düşecektir. 4ms ve 1ms farkını asla anlayamazsın asla ama asla insan gözü bunu anlayamaz.

Adamlar 0 nokta bilmem kac ms daha erken duymak içinince ayar yapıyor bu gayet normal.

Yani 4ms ile 1ms arasındaki farkı göz algılayamaz ama E Sporcu yani sende diyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,305
Üyeler
195,333
Son üye
Xwing
Geri