hi im tue
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 23
- İsim
- Emre
Teşekkürler hocam daha mantıklı duruyor
Viewsonic araştırırken çoğu monitöründe çeşitli sorunlar duydum bu modelde bu tarz problemler var mı?
Odam çok aydınlık, hoparlör olması benim için pek önemli değil, masam 90*60 olması lazım büyük gelmez sanırım.
Öncelikle ürün hakkında bütün şüphelerini "ürünü kullanan" biri olarak gidermeyi umuyorum.
Hoparlör konusunda içerisinde Stereo mevcut. En ufak şüphen olmasın gerçekten çok yeterli bir hoparlör.
Pivot özelliği ergonomik bir şekilde kullanılabiliyor.
Odanın aydınlık-karanlık olması bunlar pek önemli şeyler değil. OSD içerisinde ELMB, Shadow Boost ve Game Visual ayarlarından istemediğin kadar ayarları kendine göre optimize edip kullanabilirsin(Kaldı ki odam çok aydınlık ve üstteki yorumu gördüğümde şaşırdım ne alaka diye).
Anti-glare olduğu için yansımada yapmayacaktır.
MPRT ve GTG gelecek olursak, sağlam bir FPS oyuncusu için GTG öneririm ama eğer diyorsan ki o kadar bir oyuncu değilim, seve seve öneririm. Sağlam bir monitor, yarı yolda bırakmayacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
MPRT olanlarda 1 ms moduna aldığında düşer.(ASUS'ta ELMB Turbo diye geçer.)Viewsonicte 1ms moduna alındığında parlaklık düşüyormuş, lg de böyle bir problem yaşanıyor mu?
Shadow Boost artırarak parlaklığı açabilirsin.