Yok be sorun etmiyorum ki benGeçmiş olsun reis olacak işmiydi gece gece.
Şimdi can sıkıntısından uyuyamayacaksın
Yok be sorun etmiyorum ki benGeçmiş olsun reis olacak işmiydi gece gece.
ha varmış ha yokmuş umrumda değil valla kötü bir yani yok yani bana göre tabi vardır da illaki benim gözüme çarpmıyordur alıştım yaGeçmiş olsun reis olacak işmiydi gece gece.
Geçmiş olsun reis olacak işmiydi gece gece.
Reis ışık sızması hepsinde olur sıkıntı değil ama ghsting varmıYok be sorun etmiyorum ki ben
O kadar belirgin ve büyük değiller
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya bir de benim kamera telefonun çok kötü baya kötü çıkmış
Oha lan bune komple ekranda var kralAlıntıyı görüntüle
Ya bir de benim kamera telefonun çok kötü baya kötü çıkmış
O kadar belirgin ve büyük değiller
Telefondan o öyle değil işteOha lan bune komple ekranda var kral
Varsa önerin alayım kralAlınmaz. Daha uygun yada aynı fiyata 165-180 hz ve 1 ms GTG monitörler varken alınmaz.
Aynen öyle, kırmızı ve mavi noktalar çıktı ayrıca bende. 14 Gün iade kullanmayıp servise yolladım keşke iadeye yollasaymışım adamlar dalga geçer gibi iade için bana yolladılar ürünü ben birdaha satıcıya yollayacakmışım.R25i-30 da güzel görünüyor indirimde şişirdiler şimdi herkes 30dk 180hz kullanılabiliyor diye şikayet ediyor.
Reis çok kötü görünüyor umarım telefondandırTelefondan o öyle değil işte
yok yok öyle değil telefondan samsung galaxy note 8den çekiyorum telefonun kamerası çöp zatenReis çok kötü görünüyor umarım telefondandır
Önce hiçmi yoktu kralyok yok öyle değil telefondan samsung galaxy note 8den çekiyorum telefonun kamerası çöp zaten
Bizimkiler ev de değil gelsinler onların telefonu iyi ordan çeker atarım ekranım ak sakallı dede gibi çıkmış ben de simsiyahReis çok kötü görünüyor umarım telefondandır