Neler Yeni

Asus VG249Q alınır mı?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,727
İsim
Kerem Çavuş
Daha önce hangi monitörü iade ettin bilmiyorum ama eğer onun parlaklığı yüksekse asusun 250cd olması rahatsız edebilir

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,077
İsim
.
Daha önce hangi monitörü iade ettin bilmiyorum ama eğer onun parlaklığı yüksekse asusun 250cd olması rahatsız edebilir
Tam olarak bunu iade ettim kral

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga Demirtaş
Aynen kral sorunsuz olduktan sonra bunların iyi olmasının bi önemi yok benim için 144hz işimi fazla fazla görecektir.
Şimdi bunları alırım bozuk çıkar iade almazlar falan sıkıntı
R25i-30 da güzel görünüyor indirimde şişirdiler şimdi herkes 30dk 180hz kullanılabiliyor diye şikayet ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga Demirtaş
Alınır hocam ben kullanıyorum 3400'e almıştım çokta memnunum.
Selamlar, şimdiye kadar asusun kalitesini hep beğenmişimdir ama monitör konusunda diğer markalardan bir tık pahalı ve değerleri düşük kalıyor kağıt üzerinde kullanan birisi olarak sizce parlaklık renk değerleri nasıl yeterli mi uzun kullanımda sorun yaratır mı, bende asus ağırlıklı bir kasa siparişi verdim monitörde asus almayı düşünüyorumda.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
Selamlar, şimdiye kadar asusun kalitesini hep beğenmişimdir ama monitör konusunda diğer markalardan bir tık pahalı ve değerleri düşük kalıyor kağıt üzerinde kullanan birisi olarak sizce parlaklık renk değerleri nasıl yeterli mi uzun kullanımda sorun yaratır mı, bende asus ağırlıklı bir kasa siparişi verdim monitörde asus almayı düşünüyorumda.
Yok asla ışık ayarları var kendinin zaten rahatsız olursan oradan ayarlayabilirsin ışık sızması yok ben de baya memnunum.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
Müsait olunca unutma ama kral önemli
Gece gece uyuyacaktım uyuyamadım uyku tutmadı geçen ay baktığım da ışık sızması falan yoktu şimdi ışık sızması çıktı bana da çok güzel bir afiyet olsun oldu. Şaka bi tarafa ben sorun etmiyorum ama geçen ay 0 ışık sızmasıydı testi yapmıştım

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,077
İsim
.
Gece gece uyuyacaktım uyuyamadım uyku tutmadı geçen ay baktığım da ışık sızması falan yoktu şimdi ışık sızması çıktı bana da çok güzel bir afiyet olsun oldu. Şaka bi tarafa ben sorun etmiyorum ama geçen ay 0 ışık sızmasıydı testi yapmıştım
Geçmiş olsun reis olacak işmiydi gece gece.
Şimdi can sıkıntısından uyuyamayacaksın

Top Bottom