Neler Yeni

Asus VG249Q alınır mı?

profestur

80+

VG249Q1A kullanıyorum gayet memnunum su insanlardaki marka lekeleme huyu yüzünden ön yargılıydım ama gayet basarılı bir monitör​

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
reis monitör isini halledemedin mi hala 😁 senle ayni anda bi monitor aldim 2 3 monitör değiştirdim ondan sonra iade ederek sürekli ölü piksel yüzünden yenisini aldim kullanaali gunler oldu sen hala monitor ariyon valla 😂

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,077
İsim
.
reis monitör isini halledemedin mi hala 😁 senle ayni anda bi monitor aldim 2 3 monitör değiştirdim ondan sonra iade ederek sürekli ölü piksel yüzünden yenisini aldim kullanaali gunler oldu sen hala monitor ariyon valla 😂
Reis ben halletmiştim aslında
Vatan bilgisayar mağazasından test ederek aldım monitörü
İsık sizmasi hic yoktu olu pixel 1 tame vardı o da altlardaydı sıkıntı etmedim ne güzel mutluydum sorunsuz aldım diye eve geldim bòyle
20231116_213142.jpg

Ghostingin babası var monitörde
Iade etmek istedim magazadan görerek aldığınız icin alamayiz sadece servis raporu ile alırız dediler servise gitti 25 gün serviste kaldı monitör ALLAHTAN iade talebi çıktı monitöre yoksa bu ghostingle kalacaktık

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
İsık sizmasi hic yoktu olu pixel 1 tame vardı o da altlardaydı sıkıntı etmedim ne güzel mutluydum sorunsuz aldım diye eve geldim bòyleAlıntıyı görüntüle
Iade etmek istedim magazadan görerek aldığınız icin alamayiz sadece servis raporu ile alırız dediler servise gitti 25 gün serviste kaldı monitör ALLAHTAN iade talebi çıktı monitöre yoksa bu ghostingle kalacaktık
alırken ghosting testi yapmadinmi reis ufoda belli olurdu bu

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
Sabah da atabilirsin kral beklemene gerek yok yada gün içinde
hocam geldiler şimdi de gene öyle bembeyaz ekran çıkıyor telefonlar da belli olmuyor ben de siyah ekran size söyle anlatacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam geldiler şimdi de gene öyle bembeyaz ekran çıkıyor telefonlar da belli olmuyor ben de siyah ekran size söyle anlatacağım
köşeler de çok net belli oluyor beyaz o kadar

xTURANN

80+ Silver
248QG var, çok iyi monitör. 4200'e almıştım, özellikleri çok kullanışlı.

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Aynen kral sorunsuz olduktan sonra bunların iyi olmasının bi önemi yok benim için 144hz işimi fazla fazla görecektir.
Şimdi bunları alırım bozuk çıkar iade almazlar falan sıkıntı
Amazonun mükemmel müşteri politikasından dolayı bu monitörü aldım.İki hafta oldu memnunum.Adamlar 30 gün iade hakkı sunmuşlar.Hiç olmassa başım arırsa muhatabım var.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,077
İsim
.
Amazonun mükemmel müşteri politikasından dolayı bu monitörü aldım.İki hafta oldu memnunum.Adamlar 30 gün iade hakkı sunmuşlar.Hiç olmassa başım arırsa muhatabım var.
Aynen kral aldım bende geldi şuan bir sıkıntı görmedim

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,727
İsim
Kerem Çavuş

VG249Q1A kullanıyorum gayet memnunum su insanlardaki marka lekeleme huyu yüzünden ön yargılıydım ama gayet basarılı bir monitör​

Başka monitör görmeden neye dayanarak karşılaştırma yaptın :D marka kötüleme değil insanların bildiği varki denemişlerki öyle diyolar , vg249q1r da kullandım şu an da 2 monitörüm de asus ama 250cd düşük bi parlaklık 350 400cd kullanınca 250 rahatsız ediyor

İsık sizmasi hic yoktu olu pixel 1 tame vardı o da altlardaydı sıkıntı etmedim ne güzel mutluydum sorunsuz aldım diye eve geldim bòyleAlıntıyı görüntüle
Tn panelde ghosting olması da garipmiş iade olmuş neyseki geçmiş olsun

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,077
İsim
.
Başka monitör görmeden neye dayanarak karşılaştırma yaptın :D marka kötüleme değil insanların bildiği varki denemişlerki öyle diyolar , vg249q1r da kullandım şu an da 2 monitörüm de asus ama 250cd düşük bi parlaklık 350 400cd kullanınca 250 rahatsız ediyor

Tn panelde ghosting olması da garipmiş iade olmuş neyseki geçmiş olsun
Geldi kral monitör ölü pixel yok ghosting de her monitörde olduğu kadar var.
Işık sızması da ıps de olduğu kadar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,471
Üyeler
163,831
Son üye
kerimkahraman
Top Bottom