Neler Yeni

ASUS VG249Q vs. AOC 24G2U

Hangi monitör alınmalı?

• ASUS VG249Q

Oylar: 24 72.7%
  • AOC 24G2U

Oylar: 9 27.3%

• Oy kullanan toplam üye
    33

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
.
Arkadaşlar rekabetçi ve genel kullanım için hangisi mantıklı bir seçim olur?

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
bence VG249Q açıkçası çok öven var bencede güzel monitör ve bende sevdim ve Aoc ile bir fikrim olmadığı için benim tercihim Asus olurdu

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlışım olmasın, galiba ASUS'da Ghosting sorunu vardı.
Hocam ghosting sorunu olduğunu görmedim ama ghosting benim için önemli nokta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence VG249Q açıkçası çok öven var bencede güzel monitör ve bende sevdim ve Aoc ile bir fikrim olmadığı için benim tercihim Asus olurdu
Stand ayakları AOC'de benim için büyük dezavantaj hocam.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
ve ayrıca asus un bu mönitörü bence oyunlarda daha focus iyi için daha iyi

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ve ayrıca asus un bu mönitörü bence oyunlarda daha focus iyi için daha iyi
Ek özellikler daha fazla hocam haklısınız. Ayrıca standı düz ve şık. Ergonomik görünüyor.

Pantores

80+
Aoc modelini 1 ay kadar kullandım sonra arızasından dolayı iade ettim fakat güzel monitördü, bana gelen arıza kronik değildi içiniz rahat olsun gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ve kullandığım dönemde memnundum. Asus VG249Q modelini de 2 aydır kullanıyorum ve malzeme kalitesi olarak kesinlikle Asus, AOC'yi pivot özelliğinden dolayı sağa sola çevirirken güven vermiyordu bana, bu belki kullandığım Asus modelini övmek gibi gelebilir size fakat ikisini de kullanmış biri olarak "tamamiyle objektif" bir yaklaşımda bulunduğum konusunda samimiyetime güvenebilirsiniz. Her iki monitör de üzmez fakat AOC %49 , Asus %51 diyebilirim. VG249Q'dan daha memnun kaldım, tavsiye de ederim.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
.
Aoc modelini 1 ay kadar kullandım sonra arızasından dolayı iade ettim fakat güzel monitördü, bana gelen arıza kronik değildi içiniz rahat olsun gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ve kullandığım dönemde memnundum. Asus VG249Q modelini de 2 aydır kullanıyorum ve malzeme kalitesi olarak kesinlikle Asus, AOC'yi pivot özelliğinden dolayı sağa sola çevirirken güven vermiyordu bana, bu belki kullandığım Asus modelini övmek gibi gelebilir size fakat ikisini de kullanmış biri olarak "tamamiyle objektif" bir yaklaşımda bulunduğum konusunda samimiyetime güvenebilirsiniz. Her iki monitör de üzmez fakat AOC %49 , Asus %51 diyebilirim. VG249Q'dan daha memnun kaldım, tavsiye de ederim.
Hocam şöyle bir yoruma o kadar çok ihtiyacım vardı ki. Çok ama çok teşekkür ederim. Küçük bir sorum olacak hoparlör olarak ikisi arasında fark var mı? Ghosting sorunu yaşıyor musunuz hocam? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Pantores

80+
Hocam şöyle bir yoruma o kadar çok ihtiyacım vardı ki. Çok ama çok teşekkür ederim. Küçük bir sorum olacak hoparlör olarak ikisi arasında fark var mı? Ghosting sorunu yaşıyor musunuz hocam? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Rica ediyorum olaya "objektif" baktığımı tekrar belirtmek isterim. Hoparlör konusunda tam hatırlayamamakla birlikte büyük ihtimal AOC modeli Asus'tan iyiydi fakat monitöre gömülü bir hoparlör ne kadar iyi olabilir ki zaten? Harici hoparlör ile kullanıyorum ben. Ghosting sorunu yok hocam gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, kaynağım ise https://www.testufo.com/ghosting sitesinde ağır çekim video kaydı yaparak gözlemlemiş olduğumu söyleyebilirim. Aoc modelinde denemedim.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
.
Rica ediyorum olaya "objektif" baktığımı tekrar belirtmek isterim. Hoparlör konusunda tam hatırlayamamakla birlikte büyük ihtimal AOC modeli Asus'tan iyiydi fakat monitöre gömülü bir hoparlör ne kadar iyi olabilir ki zaten? Harici hoparlör ile kullanıyorum ben. Ghosting sorunu yok hocam gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, kaynağım ise https://www.testufo.com/ghosting sitesinde ağır çekim video kaydı yaparak gözlemlemiş olduğumu söyleyebilirim. Aoc modelinde denemedim.
Hocam tekrar teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz karar vermem konusunda. Son sorumu da sorayım sizi yormazsam AOC'nin stand ayakları rahatsız edici miydi? Ben CS:GO'da ekranı biraz yakın kullanıyorum. Klavye mouse kullanımımda sorun oluşturur mu? ASUS daha ergonomik görünüyor stand konusunda da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,161
Üyeler
167,794
Son üye
kurshad
Top Bottom