Neler Yeni

ASUS VG249Q vs. AOC 24G2U

Hangi monitör alınmalı?

• ASUS VG249Q

Oylar: 24 72.7%
  • AOC 24G2U

Oylar: 9 27.3%

• Oy kullanan toplam üye
    33

Pantores

80+
Hocam tekrar teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz karar vermem konusunda. Son sorumu da sorayım sizi yormazsam AOC'nin stand ayakları rahatsız edici miydi? Ben CS:GO'da ekranı biraz yakın kullanıyorum. Klavye mouse kullanımımda sorun oluşturur mu? ASUS daha ergonomik görünüyor stand konusunda da.
Rica ediyorum hocam her zaman, aslında bu biraz masayla alakalı benim masam yeterli genişlikteydi fakat ayakları gerçekten bana uzun geliyordu, Asus'ta uzun gelme gibi problem yok zaten olduğu gibi kare bir stand, görme şansınız varsa Vatan'a uğrayın derim AOC için. Aynı zamanda Asus modeli de Vatan'da mevcut ben oradan almıştım.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
.
Rica ediyorum hocam her zaman, aslında bu biraz masayla alakalı benim masam yeterli genişlikteydi fakat ayakları gerçekten bana uzun geliyordu, Asus'ta uzun gelme gibi problem yok zaten olduğu gibi kare bir stand, görme şansınız varsa Vatan'a uğrayın derim AOC için. Aynı zamanda Asus modeli de Vatan'da mevcut ben oradan almıştım.
Evet hocam haklısınız, sanırım bir baksam daha iyi olur benim için stand için özellikle. Değerli yorumlarınız doğrultusunda %85 ASUS'a yakınım. Diğer ek özellikleri de var shadow boost vs. Tekrar teşekkür ediyorum, iyi geceler diliyorum hocam.

Pantores

80+
Evet hocam haklısınız, sanırım bir baksam daha iyi olur benim için stand için özellikle. Değerli yorumlarınız doğrultusunda %85 ASUS'a yakınım. Diğer ek özellikleri de var shadow boost vs. Tekrar teşekkür ediyorum, iyi geceler diliyorum hocam.
Ben teşekkür ediyorum, aklınıza takılan farklı bir soru varsa da discord ile iletişim kurabiliriz.

Pckopat

80+ Silver
Arkadaş gerekli tüm açıklamayı yapmış. Stand ve pivot özelliği asusta daha sağlam. Panel anlamında da 1 tık önde duruyor.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
.
Zamanında 2 ürün arasında kaldım ve vatan a gidip inceledim panel e baktığım zaman aoc asus a göre daha karanlıktı ve ben asus aldım. gaming ve göz korumada asus oldukça öne panelide yan yana kıyaslarsan asus un farkını görebilirsin

bilinmeyenkişi

80+ Bronze
Arkadaşlar rekabetçi ve genel kullanım için hangisi mantıklı bir seçim olur?
Bu!

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
.
Zamanında 2 ürün arasında kaldım ve vatan a gidip inceledim panel e baktığım zaman aoc asus a göre daha karanlıktı ve ben asus aldım. gaming ve göz korumada asus oldukça öne panelide yan yana kıyaslarsan asus un farkını görebilirsin
Çok yararlı bir yorum daha hocam çok sağ olun. Karanlıksa benim için büyük sorun. ASUS'u alacağım büyük ihtimalle. İncehesap indirimini yakalarsam hemen alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu!
Bunun yükseklik ayarı yok hocam o yüzden tercih edemeyeceğim.

ultrAslan

80+ Bronze
vg249q a oy verdim herkese öneriyorum sanada öneririm zaten baktığında sende asus alacaksın

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
.
vg249q a oy verdim herkese öneriyorum sanada öneririm zaten baktığında sende asus alacaksın
Sizde kullanıyor musunuz hocam hali hazırda? Yorumunuz için teşekkürederim.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper

LG öneriyorum çünkü 1 ms GTG tepki süresi 1 ms mprt'ye göre daha düşük fast ips panele sahip,GTG olması rekabetçi oyunlarda mprt'ye göre daha iyi.

Son düzenleme:

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
.

LG öneriyorum çünkü 1 ms GTG tepki süresi 1 ms mprt'ye göre daha düşük fast ips panele sahip,GTG olması rekabetçi oyunlarda mprt'ye göre daha iyi.
Hocam hoparlör yok yükseklik ayarı da yok. Ben yüksekliği kendime göre ayarlıyorum. O ayar benim için çok önemli. Ama bu model de aklımda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,161
Üyeler
167,794
Son üye
kurshad
Top Bottom