Güncelleme: Arkadaşlar itopya üzerinden aldım monitörü, 1 hafta sonra kargoya verildi ama 1 gün içinde UPS hızlı getirdi.
Monitöre gelecek olursak, ölü piksel çıkmadı şükür bundan çok korkuyordum. Onun dışında uzun zamandır kullandığım en kaliteli monitör bu diyebilirim. İşyerinde de onlarca monitör var ama bu bir başka geldi gözüme, bilmiyorum belki de alışkın değilim. Monitör kurulumu 1 dakika sadece 1 vidayı sıkıyorsunuz ve bitti. İçinden DP Kablosu çıkıyor bu konuda sıkıntı çektim çünkü benim notebook'da DP girişi yoktu, HDMI kablosunu harici olarak satın almak zorunda kaldım. Verdiği görüntü kalitesi çok güzel, yanına IPC ekranlı notebook monitörünü koyuyorum neredeyse fark yok. Tam olarak benim en sevdiğim özelliği monitörün PİVOT tabanlı olması ve kaliteli hapörlörlere sahip olması. Benim gibi notebook kullanıcısı iseniz ve her zaman kulaklık sevmiyorsanız çok yeterli hatta iyi bile diyebileceğim çift hapörlere sahip bir monitör.
Özetlemek gerekirse ben kara cuma indirimlerinde 1600 TL'ye aldım bunu, Asus marka olmasından ziyade bence bu fiyatın üstü verilmez ama şu anki piyasada aynı fiyata bu kadar fazla özelliği olan monitör yok neredeyse. Tavsiye ederim.