Neler Yeni

Samsung Odyssey G3 180hz bu fiyata alınır mı?

Velstadt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
utku yavuz
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D3VFWZ5X?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0

Bu ürünün siparişini verdim ve bu fiyata tek sorunun VA panel olduğunu düşündüm. Normalde 1600x900'e 60 Hz bir monitör kullanıyordum ve ilk defa monitör alıyorum. FPS oyun oynamıyorum, AutoCAD çizerken gözü rahat ettirsin ve 3A oyun oynarken güzel dursun istiyorum. Ghosting diye bir sorunu var diyorlar ama çok sorun yaratacağını düşünmüyorum, dediğim gibi CS2 Valorant gibi oyunlar oynamıyorum, daha çok Payday2 RE4 veya Cyberpunk 2077 gibi oyunlar oynuyorum.

Monitör özellikleri:
  • 180Hz ekran.
  • 1920x1080p (2K 4K gerek yok)
  • 24 inç
  • 1 adet HDMI ve DPI portu var.
  • Pivot özellikli (benim için önemli)
  • VA panel.
  • 3.800TL
ek soru: ghosting olma olasılıgı yüksektir ama olmama ihtimali var mıdır? ghosting varsa ise ne kadar göze batar ?

oguzz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
oguzz08
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D3VFWZ5X?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0

Bu ürünün siparişini verdim ve bu fiyata tek sorunun VA panel olduğunu düşündüm. Normalde 1600x900'e 60 Hz bir monitör kullanıyordum ve ilk defa monitör alıyorum. FPS oyun oynamıyorum, AutoCAD çizerken gözü rahat ettirsin ve 3A oyun oynarken güzel dursun istiyorum. Ghosting diye bir sorunu var diyorlar ama çok sorun yaratacağını düşünmüyorum, dediğim gibi CS2 Valorant gibi oyunlar oynamıyorum, daha çok Payday2 RE4 veya Cyberpunk 2077 gibi oyunlar oynuyorum.

Monitör özellikleri:
  • 180Hz ekran.
  • 1920x1080p (2K 4K gerek yok)
  • 24 inç
  • 1 adet HDMI ve DPI portu var.
  • Pivot özellikli (benim için önemli)
  • VA panel.
  • 3.800TL
ek soru: ghosting olma olasılıgı yüksektir ama olmama ihtimali var mıdır? ghosting varsa ise ne kadar göze batar ?
bende bunu alcaktım ama ıps alcam ghosting yapıyo ama özellik var (ismini unuttum) onu acınca azalıyo istersen acma ve reko oyunlar oyna rahatsız etmez diye dusunuyorum alısırsın bide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,186
Üyeler
170,987
Son üye
ENC0RE
Top Bottom