Neler Yeni

samsung odyssey g65b 27" alınır mı?

hellx6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hellx
Evet. İps gibi gri değil. Hocam al beğenmezsen iade edersin. Çok karamsarsın :)
Hocam 240hz xg2431 ViewSonic cihazımda sorun yaşadım bayadır monitörum yok birdaha böyle sorun yaşamak istemiyorum yani /:

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Oğuz
Hocam 240hz xg2431 ViewSonic cihazımda sorun yaşadım bayadır monitörum yok birdaha böyle sorun yaşamak istemiyorum yani /:
Satıcısı amazon veya Hepsiburada olsun.
Şu an amazonda 10400 lira 6 taksit yapıştır.

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Can
monitörü kullanırken hiç black smearing, scan line ya da aşırı ghosting gibi şeylerle karşılaştın mı?

asiwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Tarık Kömürcü

Hocam sen 3 lenovo iade eden şimdi philips kullanan arkadaşsın demi? Zamanında g65b de kullanmışsın anladığımı kadarıyla. Philips ve g65b arasında kaldım sence hangisini almalıyım ne önerirsin ikisinide deneyimlemiş birisi olarak.

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Oğuz
Hocam sen 3 lenovo iade eden şimdi philips kullanan arkadaşsın demi? Zamanında g65b de kullanmışsın anladığımı kadarıyla. Philips ve g65b arasında kaldım sence hangisini almalıyım ne önerirsin ikisinide deneyimlemiş birisi olarak.
Hocam philipsinde görüntü kalitesi çok güzel.
Flat ekran ve ips istiyorsan philips al.
Ama 240 hz curved Va panel istiyorsan g6 al.
Çünkü g6 da wifi bluetooth hdr 600 10watt hoparlör, Quantum dot var. Kumandası var.

asiwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Tarık Kömürcü
Hocam philipsinde görüntü kalitesi çok güzel.
Flat ekran ve ips istiyorsan philips al.
Ama 240 hz curved Va panel istiyorsan g6 al.
Çünkü g6 da wifi bluetooth hdr 600 10watt hoparlör, Quantum dot var. Kumandası var.

Samsung'un o modelindeki VA modeli için ips aratmaz diyolar ve bunu demeyen birini görmedim gibi bişey. Aklımdaki tek ama tek sıkıntı curved muhabbeti. Daha önce deneyimlemedim, sever miyim sevmez miyim bilemedim o yüzden.
"Philipsinde" dediğine göre samsung görüntü kalitesi olarak daha iyi diye varsayıyorum. Bi sorum var bu curved olayı film izlerken sıkıntı çıkarır mı acaba? Film izlemekten ve kaliteli bi şekilde izlemekten çok zevk alan birisiyim özellikle görüntü kalitesi çok önemli yani benim için

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Oğuz
Şu an 9400 liraya düşmüş g6 bence al kaçırma.

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
Samsung'un o modelindeki VA modeli için ips aratmaz diyolar ve bunu demeyen birini görmedim gibi bişey. Aklımdaki tek ama tek sıkıntı curved muhabbeti. Daha önce deneyimlemedim, sever miyim sevmez miyim bilemedim o yüzden.
"Philipsinde" dediğine göre samsung görüntü kalitesi olarak daha iyi diye varsayıyorum. Bi sorum var bu curved olayı film izlerken sıkıntı çıkarır mı acaba? Film izlemekten ve kaliteli bi şekilde izlemekten çok zevk alan birisiyim özellikle görüntü kalitesi çok önemli yani benim için
çıkarmaz

hellx6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hellx
Şuan bende kullanıyorum IPS ten geçmiş biri olarak ilk defa VA ve IPS arasındaki farkı anlamadım, ekstra olarak siyah ekranlar müthiş bir görüntü sağlıyor. IPS glow dan bıkmış kişiler bu monitöre yönelebilir.

asiwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Tarık Kömürcü
Şuan bende kullanıyorum IPS ten geçmiş biri olarak ilk defa VA ve IPS arasındaki farkı anlamadım, ekstra olarak siyah ekranlar müthiş bir görüntü sağlıyor. IPS glow dan bıkmış kişiler bu monitöre yönelebilir.
Dün 2-3 gibi sipariş ettim umarım herkesin dediği gibi iyi bi monitördür. Cidden merakla bekliyorum monitörü herkes aşırı övüyo çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,689
Üyeler
160,873
Son üye
Euroolmus40lira
Top Bottom