Asus VG258QR Monitör durduk yere bozuldu

JoulFly

80+
Reaksiyon skoru
6
WhatsApp Görsel 2025-08-24 saat 15.54.23_d5d25cbf.webp

Arkadaşlar normal dolaşırken monitörün yarısı birden bire bu hali aldı çok garip neden böyle oldu garantiye göndermem gerekiyor mu bi çözümü var mı yardımcı olabilir misiniz?

Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar normal dolaşırken monitörün yarısı birden bire bu hali aldı çok garip neden böyle oldu garantiye göndermem gerekiyor mu bi çözümü var mı yardımcı olabilir misiniz?

Hocam o monitörden bende aldım zamanında kronik sıkıntılı monitör bu bende kayma vardı 23 gün sonra zar zor iade edebildim konuyu attım sıkıntılı model.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Hocam okursanız anlarsınız zaten bu konuyu hiç önerilmeyen kronik sıkıntılı bir model bu monitör.

Hocam o monitörden bende aldım zamanında kronik sıkıntılı monitör bu bende kayma vardı 23 gün sonra zar zor iade edebildim konuyu attım sıkıntılı model.

Hocam okursanız anlarsınız zaten bu konuyu hiç önerilmeyen kronik sıkıntılı bir model bu monitör.
hocam 2 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun olmadı az önce X'te dolaşırken hiç bir sebep yokken birden bire böyle oldu

hocam 2 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun olmadı az önce X'te dolaşırken hiç bir sebep yokken birden bire böyle oldu
Tamam işte hocam ben ilk aldığımda patlakmış monitör şansıma 23 gün sonra paramı aldım ve VATAN mağazasında personelle kontrol ederek almıştım.

Hocam seninki QR benimki QG idi.Düzgün yazmamışsın modelini seninkinin hakkında bir bilgim yok.

2yıldır kullanıyorsan garantisi bittiyse geçmiş olsun bitmediyse hemen gönder değişim ya da tamir yaparlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,817
Üyeler
184,227
Son üye
Gforce46
Geri