DENI2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Asus al geç ya
Gerçi yakın fiyata alıcan demi? Yakın fiyatlarsa BenQ derim hem e-sport da daha çko kullanılan bir model diye biliyorum hem de şu şeye hastayımneden
cNed kullanıyordu sanırım ASUS modelini.beyler @SkyRose gibi hic detayli detayli tum ozelliklerine kadr giren yok mu la bu forumda?
Mesaj otomatik birleştirildi:
benq daha cok kisi kullaniyor ya asusu kullanan kimseye rastlamadim ondan biraz onyargliyim
beyler @SkyRose gibi hic detayli detayli tum ozelliklerine kadr giren yok mu la bu forumda?
benq daha cok kisi kullaniyor ya asusu kullanan kimseye rastlamadim ondan biraz onyargliyim
beyler @SkyRose gibi hic detayli detayli tum ozelliklerine kadr giren yok mu la bu forumda?
ayni fiyata babamin arkadaisindan alicam sifir kutu ikiside 3000tlGerçi yakın fiyata alıcan demi? Yakın fiyatlarsa BenQ derim hem e-sport da daha çko kullanılan bir model diye biliyorum hem de şu şeye hastayım
Alıntıyı görüntüle
cNed kullanıyordu sanırım ASUS modelini.
BenQ al geç daha kalitelisi zor.ayni fiyata babamin arkadaisindan alicam sifir kutu ikiside 3000tl
sen rival300skullananbiri'sin değil mi?ozlemesim bu forumu cok iyi bos yapabiliyorum
Ayıp denen bişey var
Ne diyosun dostum ?