2k olsaydı stok yoktu şuan2K olsaydı keşke
Fps oyunlarında farkeder valorant vs gibi240-165-144 üçünü de kullandım bence aman aman bir fark yok hatta fark hissetmedim diyebilirim
Yok ki zaten sayfayı bir açtım 19 adet yazıyordu sepete atıyorum gitmiyor bir baktım bitmiş.2k olsaydı stok yoktu şuan
Amazon'un desteğinden şüpheniz olmasın. Ölü piksel ya da herhangi bir hoşnutsuzluk durumunda kanıt bile istemeden direkt olarak değişim yapıyorlar. Müşteri hizmetleri üzerinden iletiyorsunuz. Ürün stokta varsa anında değişim yapıyorlar, ürün stokta yoksa kaydınızı alıp ürün stoğa girince değişim yapıyorlar. Stokta olmadığı süre zarfında ise ürünü istediğiniz gibi kullanıyorsunuz. Benim durumumda 2 ay kadar monitörü kullandım, 2 ay sonra stok geldi ve anında değişimi yapıldı.Bende aldım umarım pişman olmam ölü piksel yada beyazlanma çıkarsa iade edebiliyoruz değil mi?
ben bu stok gelince değişim olayını bilmiyodum teşekkürler bilgi içinAmazon'un desteğinden şüpheniz olmasın. Ölü piksel ya da herhangi bir hoşnutsuzluk durumunda kanıt bile istemeden direkt olarak değişim yapıyorlar. Müşteri hizmetleri üzerinden iletiyorsunuz. Ürün stokta varsa anında değişim yapıyorlar, ürün stokta yoksa kaydınızı alıp ürün stoğa girince değişim yapıyorlar. Stokta olmadığı süre zarfında ise ürünü istediğiniz gibi kullanıyorsunuz. Benim durumumda 2 ay kadar monitörü kullandım, 2 ay sonra stok geldi ve anında değişimi yapıldı.
Gözümün önünde bitti ya alamadım çok kötüyüm şuandaYetişemedik
Bilgi için teşekkürler hocam bu ölü piksel olayı yüzünden internetten almaya çekiniyordum. Baktığım çoğu yerde amazonun müşteri memnuniyeti daha ön planda olduğunu gördüm.Amazon'un desteğinden şüpheniz olmasın. Ölü piksel ya da herhangi bir hoşnutsuzluk durumunda kanıt bile istemeden direkt olarak değişim yapıyorlar. Müşteri hizmetleri üzerinden iletiyorsunuz. Ürün stokta varsa anında değişim yapıyorlar, ürün stokta yoksa kaydınızı alıp ürün stoğa girince değişim yapıyorlar. Stokta olmadığı süre zarfında ise ürünü istediğiniz gibi kullanıyorsunuz. Benim durumumda 2 ay kadar monitörü kullandım, 2 ay sonra stok geldi ve anında değişimi yapıldı.
İnşallah bu veya benzeri bir şey yine gelirGözümün önünde bitti ya alamadım çok kötüyüm şuanda
Amazon üst seviye. Türkiye'de bu tarz bir hizmete erişebilmemiz çok güzel. Bir benzer ölü piksel sorununu Hepsiburada'da yaşamıştım, satıcı kendisiydi ama değişim yapmadılar kampanyalı fiyattan aldığım için. Amazon hizmette sınır tanımıyor, her ürünü Amazon'dan almaya çalışın.Bilgi için teşekkürler hocam bu ölü piksel olayı yüzünden internetten almaya çekiniyordum. Baktığım çoğu yerde amazonun müşteri memnuniyeti daha ön planda olduğunu gördüm.