asus VG279Q1A monitör

xKai

80+
Reaksiyon skoru
57
beyler başlıktaki monitörü kullanıyorum, monitörün ayarlarında game visual menüsünde srgb, fps, moba, sinema,manzara, yarış gibi modlar var bunlar arasında geçiş yaptıgımda renkler degişiyor. Bu kısmın mantıgını bana anlatabilir misiniz. Fps modunda daha yeşilimsiyken sinema modunda daha soguk renkler var, en dogru renkleri görebilmem için hangi modda kullanmam gerekiyor

bilen yok mu

Menüde asus hazır ayarlı modlar oluşturmuş. Örneğin film izleyeceğin zaman ayrı bir mod, oyun için ayrı bir mod yapmış. Fakat kendinde renk ayarlarından manuel olarak kendi istediğin ayarları kendine göre ayarlayabilirsin.

Menüde asus hazır ayarlı modlar oluşturmuş. Örneğin film izleyeceğin zaman ayrı bir mod, oyun için ayrı bir mod yapmış. Fakat kendinde renk ayarlarından manuel olarak kendi istediğin ayarları kendine göre ayarlayabilirsin.
bunu biliyorum zaten yukarda da olan modlardan örnekler verdim. Fakat fps modunda yeşil tonlar cok baskınken sinema modunda daha soguk renkler baskın. Kullancım amacıma göre degiştirebiliyorum fakat aralarından hangisi renkleri en dogru şekilde yansıtıyor bunu merak ediyorum.

Geri