Yazdığım modeli mi aldınız hocammsi artısı, Pivot olması, aslında arti sayilmaz ayni fiyat degil. hdr olarak da ikisininde bir üstünlüğü yok 1000 hdr olmadiktan sonra.
ben asus olani daha bugun aldim. VESA aparatim oldugu icin fazla para verip pivot olani almak istemedim. asus 120hz de 10 bit renk derinligi veriyor. ve 1200 TL casback var.9200 TL su anki fiyati 8000 TL ye gelmis oluyor.
sahsen ben msi markasini sadece anakart ve ekran kartinda tercih ederim
evet linkleri atayimYazdığım modeli mi aldınız hocam
Deneyiminizi paylaşır mısınızevet linkleri atayim
North Bayou Nb F80 17-30 " LCD / LED Monitör Tutucu Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı 2-9 Kg Yeni https://amzn.eu/d/b0St7ya
dediğim gibi ilk günüm ve bir el pubg atabildim daha. chosting yok, ölü piksel yok testler başarılı. zaten tn panel.asus vardi memnundum dün sattım, simdi ips asus tadindan yenmez.Deneyiminizi paylaşır mısınız
Bende kısmetse bu iki modelden birini alıcam sanırım yakın zamanda hocam monitörün eksi yönü felan varsa paylaşır mısınız uzun kullanımdan sonradediğim gibi ilk günüm ve bir el PUBG atabildim daha. chosting yok, ölü piksel yok testler başarılı. zaten tn panel.asus vardi memnundum dün sattım, simdi ips asus tadindan yenmez.
alacaksan bekletme zam gelecek ve asus promosyonu bitecek 3 gün sonraBende kısmetse bu iki modelden birini alıcam sanırım yakın zamanda hocam monitörün eksi yönü felan varsa paylaşır mısınız uzun kullanımdan sonra
Maalesef şuan alamam yılbaşına doğru bakacağımalacaksan bekletme zam gelecek ve asus promosyonu bitecek 3 gün sonra
Hocam hangi kartla aldınız cashbackmsi artısı, Pivot olması, aslında arti sayilmaz ayni fiyat degil. hdr olarak da ikisininde bir üstünlüğü yok 1000 hdr olmadiktan sonra.
ben asus olani daha bugun aldim. VESA aparatim oldugu icin fazla para verip pivot olani almak istemedim. asus 120hz de 10 bit renk derinligi veriyor. ve 1200 TL casback var.9200 TL su anki fiyati 8000 TL ye gelmis oluyor.
sahsen ben msi markasini sadece anakart ve ekran kartinda tercih ederim
ooooooo..ama sen attıklarımı okumuyor musun. linke tiklasana yukaridakiMaalesef şuan alamam yılbaşına doğru bakacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam hangi kartla aldınız cashback
Hocam kusura bakmayın şarjda azdı bakmamıştım onaooooooo..ama sen attıklarımı okumuyor musun. linke tiklasana yukaridaki
Mesaj otomatik birleştirildi:
kartla ilgilindegil asus veriyor
Kağıt üzerinde MSI artıları var , 1 MS GTG var MSI da ve Rapid IPS , tercih meselesi Asus daha ucuza geliyor ama geri ödeme ile , ben de bu iki monitöre bayağıdir bakıyorum MSI almayı düşünüyorumBu iki monitörden hangisini önerirsiniz ve neden