Asus VG27AQZ Monitör Alınır mı Tavsiye verebilirsiniz? 2k 27''

su monitörü düşünüyorum. Kullanan var mı sıkıntısı var mı? Ya da alternatif olarak ne olabilir?
Hocam yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum çok da güzel monitör fakat ışık sızması var belkide gormussunuzdur bende biraz fazla varmış gibime geldi

Hocam yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum çok da güzel monitör fakat ışık sızması var belkide gormussunuzdur bende biraz fazla varmış gibime geldi
Çok etkiliyor mu. Valla bu fiyatlarda her monitörun bi sıkıntısı var gibi. Karar veremedim. Tekrar alır mıydın :D

4 aydır filan kullanıyorum bende hdr modu dışında gayet iyi monitör memnunum. Ben asus cashback kampanyası ile 4800 tl ye almıştım

4 aydır filan kullanıyorum bende hdr modu dışında gayet iyi monitör memnunum. Ben asus cashback kampanyası ile 4800 TL ye almıştım
Biraz baktım bu fiyatlarda her yerde bu karşıma çıktı. Bugün netleştrip yarın alacağım

su monitörü düşünüyorum. Kullanan var mı sıkıntısı var mı? Ya da alternatif olarak ne olabilir?
bende vg27aq1a modeli var bide monitör standı aldım 700tl ye mis gibi oldu çok iyi monitör

Geri