Neler Yeni

Asus VP249qgr HDMI No SIGNAL alıyorum

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,252
Monitörümde HDMI No SIGNAL alıyorum, ekran kartını çıkartıp tekrar takmayı denedim, HDMI ı çıkartıp tekrar takmayı denedim, önce monitörün fişini sonra power ın fişini takmayı denedim ama bir türlü hata neyden kaynaklanıyor bulamadım ne yapabilirim?

Monitörümde HDMI No SIGNAL alıyorum, ekran kartını çıkartıp tekrar takmayı denedim, HDMI ı çıkartıp tekrar takmayı denedim, önce monitörün fişini sonra power ın fişini takmayı denedim ama bir türlü hata neyden kaynaklanıyor bulamadım ne yapabilirim?
Kablo HDMI mı ?
Kabloyu başka yerde denediniz mi ?
Başka kablo ile denediniz mi ?
Dönüştürücü vs. kullanıyor musunuz ?
Ekran kartından görüntüyü başka monitör ile aldınız mı ?
Ramler yerine tam oturmuş mu ?
Pc içerisinde herhangi bir kablo kopuk veya çıkık mı ?

Kablo HDMI mı ?
Kabloyu başka yerde denediniz mi ?
Başka kablo ile denediniz mi ?
Dönüştürücü vs. kullanıyor musunuz ?
Ekran kartından görüntüyü başka monitör ile aldınız mı ?
Ramler yerine tam oturmuş mu ?
Pc içerisinde herhangi bir kablo kopuk veya çıkık mı ?
Kablo HDMI
Deneyecek başka cihaz yok elimde kabloyu ters taktım yine olmadı
Başka kablo ile denemedim
Dönüştürücü kullanmıyorum
Diğer monitörümde VGA var uyumlu değil
Ramleri defalarca denedim tek tek takıp çalıştırmayı, silgiyle silmeyi vs...
Herhangi bir kabloda sıkıntı göremedim hepsi takılı.

Kablo HDMI
Deneyecek başka cihaz yok elimde kabloyu ters taktım yine olmadı
Başka kablo ile denemedim
Dönüştürücü kullanmıyorum
Diğer monitörümde VGA var uyumlu değil
Ramleri defalarca denedim tek tek takıp çalıştırmayı, silgiyle silmeyi vs...
Herhangi bir kabloda sıkıntı göremedim hepsi takılı.
Başka kablo bulabilirsen veya vga to hdmi dönüştürücü bulabilirsen nerede hata olduğunu anlayabiliriz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde ek seçenek olarak monitörün kablo bağlantı kısmına girebiliyorsan auto tercih edermisin.

Başka kablo bulabilirsen veya vga to hdmi dönüştürücü bulabilirsen nerede hata olduğunu anlayabiliriz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde ek seçenek olarak monitörün kablo bağlantı kısmına girebiliyorsan auto tercih edermisin.
Hocam VGA kablosuyla anakarttan çalıştırmayı denedim bu seferde no VGA Signal alıyorum, şu bahsettiğiniz monitörün kablo bağlantısı kısmına girdim eğer doğru yere girdiysem auto seçeneği yok sadece VGA HDMI ve DISPLAY port seçeneği var.

Hocam VGA kablosuyla anakarttan çalıştırmayı denedim bu seferde no VGA Signal alıyorum, şu bahsettiğiniz monitörün kablo bağlantısı kısmına girdim eğer doğru yere girdiysem auto seçeneği yok sadece VGA HDMI ve DISPLAY port seçeneği var.
İşlemci apu değilse anakarttan görüntü alamazsın zaten. Apu işlemciyse ekran kartını çıkartıp anakarttan görüntü almayı dene

İşlemcim Ryzen5 3600, sanırsam aynı sistemi kullanıyorduk DA-Sistem2
Dahili grafik yok o işlemcide. Diğer monitörden dönüştürücü ile görüntü almayı dene. Yada kasayı deneyebileceğin akraba vs götürüp deneyebilirsin. Ekran kartı güç kablosu takılı mı bu arada ? İmkanların çok kısıtlı.

Dahili grafik yok o işlemcide. Diğer monitörden dönüştürücü ile görüntü almayı dene. Yada kasayı deneyebileceğin akraba vs götürüp deneyebilirsin. Ekran kartı güç kablosu takılı mı bu arada ? İmkanların çok kısıtlı.
1-2 saat sonra farklı bir HDMI ve DP ile deneyeceğim, denedikten sonra tekrar yazacağım

Kasanın bütün ışıkları yanıyor ve fanlar çok hızlı bir şekilde dönüyor mu bende böyle bir sorun yaşamıştım

@Ckribrahim @AEGON
HDMI kablosunu değiştirdim fakat düzelmedi sanırım sorun ya ramlerde ya da ekran kartında peki bunu nasıl anlayabilirim
Aynı şeyi üst üstte 2 kere yaşadım bilgisayar ilk başta düzgünce açılıyor görüntü geliyor yani daha sonra aniden kapanıyordu kendinide sürekli res atıyordu fişten çekip tekrar çalıştırdığımda sana olduğu gibi görüntü gelmiyordu. Çözüm olarak fişten çekili halde güç tuşuna defalarca basıp statik elektriğini aldım bir kaç kere böyle yaptıktan sonra görüntü geldi sistemi açtıktan sonra da ilk işim bios güncellemek oldu 1 aydır da hiç bir sorun yaşamadan kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,682
Üyeler
173,411
Son üye
redlineank
Geri