ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran
www.gaming.gen.tr
yeni monitör aldım ama pixel sorunu çıktı iade edicem lg monitörler var ama çok pahalıya satılıyorlar biraz bekleyip onu kovalıcam4.5 senedir kullanıyorum hala taş gibi maşallah. Ama bu sürede aynı fiyata daha iyileri çıkmıştır diye düşünüyorum.
pek önemli değil ayakları ama güzel kaliteli ölü piksel sorunu falan olmıcak bir şey arıyorum öneriniz var mıdır?Bende var kullanıyorum çok güzel panel asla pişman etmez alçakta biraz ayakları
nakit alamıcağım için kredi kartıyla alıyorum yoksa olabilirdihacı 2. el gigabyte g24f-2 alırsın bu fiyata, oturduğun yerde güzel bulursan ne mutlu sana ,3k ya sıfır gibi, 2 tane aldım arkadaşlarıma bundan 4 ay önce
bir konu da daha asun msi 2412f daha iyi olduğunu söylemişlerdiBende asusvp ile msi 2412f arasında kaldımm
bu monitör alınır mı nasıldır?ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekranwww.gaming.gen.tr
vatanda mağazadan alınca 6-9 ay taksit oluyor mu peki?onun yerine bence bunu al eldende alabilirsin vatan uzerinden hem pivot istedigin gibi ayarlarsın hemde 180 hzAsus TUF Gaming VG249QL3A 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249QL3A 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249QL3A 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.601,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
onun yerine bence bunu al eldende alabilirsin vatan uzerindenAsus TUF Gaming VG249QL3A 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249QL3A 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249QL3A 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.601,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
evet oluyor garanti konusuda cok rahat bir sorun oldugu anda topla gotur alırken soyleyebilirsin ekran olu piksel testi yapıyorlar baglayıpvatanda mağazadan alınca 6-9 ay taksit oluyor mu peki?
ayrıca bacak govde tasarımı olarakda kat ve kat guzel bir urun monitorun kendi arayuzu var sag arka tarafındaki joystick gibi yerden kontrol ediyorsun doygunluk parlaklık monitor crosu zamanlayıcı ekran yenileme hızı shadow booster vb bircok seyi varvatanda mağazadan alınca 6-9 ay taksit oluyor mu peki?
mağazada 6-9 ay taksit oluyorsa çok iyi olur o zaman yakınımda mağazası var zaten ordan alabilirim sanırım evet biliyorum aynı monitör kuzenimde de var o da kullanıyor memnumevet oluyor garanti konusuda cok rahat bir sorun oldugu anda topla gotur alırken soyleyebilirsin ekran olu piksel testi yapıyorlar baglayıp
bende aynı urunu elden aldım cok yardımcı oldular suandada kullanıyorum renkler harika ekran boyutu onu arkası plastigi pivotu gozume carpan soyleyebilecegim kotu hicbirsey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca bacak govde tasarımı olarakda kat ve kat guzel bir urun monitorun kendi arayuzu var sag arka tarafındaki joystick gibi yerden kontrol ediyorsun doygunluk parlaklık monitor crosu zamanlayıcı ekran yenileme hızı shadow booster vb bircok seyi var