Neler Yeni

ASUS VP249QGR monitör alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet
4.5 senedir kullanıyorum hala taş gibi maşallah. Ama bu sürede aynı fiyata daha iyileri çıkmıştır diye düşünüyorum.

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4.5 senedir kullanıyorum hala taş gibi maşallah. Ama bu sürede aynı fiyata daha iyileri çıkmıştır diye düşünüyorum.
yeni monitör aldım ama pixel sorunu çıktı iade edicem lg monitörler var ama çok pahalıya satılıyorlar biraz bekleyip onu kovalıcam

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kadir
Bende var kullanıyorum çok güzel panel asla pişman etmez alçakta biraz ayakları

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mustafa
Bende var kullanıyorum çok güzel panel asla pişman etmez alçakta biraz ayakları
pek önemli değil ayakları ama güzel kaliteli ölü piksel sorunu falan olmıcak bir şey arıyorum öneriniz var mıdır?

EmreCliik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
...
hacı 2. el gigabyte g24f-2 alırsın bu fiyata, oturduğun yerde güzel bulursan ne mutlu sana ,3k ya sıfır gibi, 2 tane aldım arkadaşlarıma bundan 4 ay önce

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mustafa
hacı 2. el gigabyte g24f-2 alırsın bu fiyata, oturduğun yerde güzel bulursan ne mutlu sana ,3k ya sıfır gibi, 2 tane aldım arkadaşlarıma bundan 4 ay önce
nakit alamıcağım için kredi kartıyla alıyorum yoksa olabilirdi

emre0147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emre
Bende asusvp ile msi 2412f arasında kaldımm

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ali arda
bu monitör alınır mı nasıldır?
onun yerine bence bunu al eldende alabilirsin vatan uzerinden hem pivot istedigin gibi ayarlarsın hemde 180 hz

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mustafa
onun yerine bence bunu al eldende alabilirsin vatan uzerinden hem pivot istedigin gibi ayarlarsın hemde 180 hz
vatanda mağazadan alınca 6-9 ay taksit oluyor mu peki?

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ali arda
onun yerine bence bunu al eldende alabilirsin vatan uzerinden

evet oluyor garanti konusuda cok rahat bir sorun oldugu anda topla gotur alırken soyleyebilirsin ekran olu piksel testi yapıyorlar baglayıp
bende aynı urunu elden aldım cok yardımcı oldular suandada kullanıyorum renkler harika ekran boyutu onu arkası plastigi pivotu gozume carpan soyleyebilecegim kotu hicbirsey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca bacak govde tasarımı olarakda kat ve kat guzel bir urun monitorun kendi arayuzu var sag arka tarafındaki joystick gibi yerden kontrol ediyorsun doygunluk parlaklık monitor crosu zamanlayıcı ekran yenileme hızı shadow booster vb bircok seyi var

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mustafa
evet oluyor garanti konusuda cok rahat bir sorun oldugu anda topla gotur alırken soyleyebilirsin ekran olu piksel testi yapıyorlar baglayıp
bende aynı urunu elden aldım cok yardımcı oldular suandada kullanıyorum renkler harika ekran boyutu onu arkası plastigi pivotu gozume carpan soyleyebilecegim kotu hicbirsey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca bacak govde tasarımı olarakda kat ve kat guzel bir urun monitorun kendi arayuzu var sag arka tarafındaki joystick gibi yerden kontrol ediyorsun doygunluk parlaklık monitor crosu zamanlayıcı ekran yenileme hızı shadow booster vb bircok seyi var
mağazada 6-9 ay taksit oluyorsa çok iyi olur o zaman yakınımda mağazası var zaten ordan alabilirim sanırım evet biliyorum aynı monitör kuzenimde de var o da kullanıyor memnum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,079
Üyeler
162,905
Son üye
adanarepublic
Top Bottom