Muhammet Tunçay
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 652
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi siteden aldın?4 tane var kardeşim değiştirirler mi sence
Hangi siteden aldın?4 tane var kardeşim değiştirirler mi sence
HepsiburadaHangi siteden aldın?
bende de bundan var memnunum ghosting filan yok ölü pixel de çıkmadı banaBu monitörü sipariş verdim. Bu fiyata ips olması iyi geldi. Sizce daha iyisi bulunur muydu yoksa iyi yapmış mıyım?![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Söylenilenleri yapıp iade edebilirsin bence. Alalı 2 hafta olmadıysa.Hepsiburada
O zaman iade etmelisin ya. Öyle kullanılmaz o.Tamam kardeşim benim ki bugün geldi işte daha yeni taktım foruma yazacaktım senin mesajı gördüm ya mavi ekranda sanırım 2 tane görünüyor beyaz ekranda 4 tane görünüyor ayriyeten ekran siyah olduğunda bide beyaz var
Tamam kardeşim teşekkür ederimO zaman iade etmelisin ya. Öyle kullanılmaz o.
14 gün geçmediyse iade et koşulsuz cayma hakkın var4 tane var kardeşim değiştirirler mi sence
Yok yok az önce geldi zaten kardeşim direk iade edip başka bir yerden mi alayım14 gün geçmediyse iade et koşulsuz cayma hakkın var
Aynen en mantıklısı.Yok yok az önce geldi zaten kardeşim direk iade edip başka bir yerden mi alayım
özellikleri benzer başka model bak istersen aynı çıkmasın bideYok yok az önce geldi zaten kardeşim direk iade edip başka bir yerden mi alayım
Öneriniz var mı genel olarak bu öneriliyor diye almıştımözellikleri benzer başka model bak istersen aynı çıkmasın bide