Neler Yeni

🔥İndirim Asus X515-EJ4322 Intel Core i3 8GB 256GB SSD Freedos 15.6" 9.999₺🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Hüseyin YILMAZ
Acer olan modeli 7'ye almıştım geçen yıl, çok fazla beklentim olmamasına rağmen pişman olmuştum. Şuan bu fiyata kimsenin almasını tavsiye etmem.
pişmanlığın nedir?
silkroad çarları bota koymak için bu tip bişey bakıyorum

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
EminEric
Acer olan modeli 7'ye almıştım geçen yıl, çok fazla beklentim olmamasına rağmen pişman olmuştum. Şuan bu fiyata kimsenin almasını tavsiye etmem.
hocam ekranı hariç her şeyi iyi ben de aldım acer kalitesi de iyidir driver falan sıkıntı etmez seni zaten oyun oynayamak için alınmaz , benim de tek sıkıntım ekranın kalitesizliği oldu full hd olduğu için bazı uygulamlar bulanık gözüküyordu değişikti sizin sıkıntınız neydi merak ettim onun haricinde attığım hp den iyi indirimdeyken keşke birtane daha alsaydım kaçırdım umarım tekrar 7 lere düşer pusudayız

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Axl Rose
2-3 gün önce de 7.884 liraya satıldı, ekranı dışında (ki bu fiyata zaten fazlası imkansız) fiyatına göre iyi bir bilgisayar. Başlığın konusu olan Asus'tan daha iyi olduğu kesin. Tek sorunu ram artırılamıyor, Asus'ta artırılıyor mu bilmiyorum tabii ki.

Top Bottom